Inspiraties & DHZ Tips

Het Nieuwe Jaar 2019 = een nieuwe kalender - Vragen die onze fotokalenders betreffen

vr, 01/11/2019 - 12:09
Als we 'januari' zeggen, denken we meteen aan het nieuwe jaar en dus ook aan ... een nieuwe kalender! Daarom hebben we speciaal voor jullie een lijstje met 8 de meest gestelde vragen voorbereid. Dus een lijstje met al die vragen die zowel onze Klanten, alsook andere internetgebruikers vaak stellen. Lezen jullie noodzakelijkerwijs dit artikel en bekijken jullie onze antwoorden.
Colorland Nieuws

Colorland wenst u een vrolijk kerstfeest!

do, 12/20/2018 - 14:28
Op de drempel van het nieuwe jaar danken we u hartelijk voor het in ons gestelde vertrouwen en het prettige contact. Graag wensen we u sfeervolle kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar waarin we hopen u nog vaak van dienst te mogen zijn. Directie en medewerkers van Colorland wensen u een gelukkig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! Tot ziens in 2019! Colorland
Inspiraties & DHZ Tips

3 originele DIY- ideeën om kerstcadeaus in te pakken die je waarschijnlijk niet kent!

wo, 12/19/2018 - 09:19
Kerst staat om de hoek en de kerstsfeer hangt al in de lucht! Het is dus de moeite waard om voor originele kerstverpakkingen te zorgen :-) Zijn jullie cadeaus al ingepakt? Geen paniek! Als jullie onze cadeauverpakkingen niet samen met de fotocadeaus hebben besteld, kijken jullie nu naar onze drie video tutorials. We laten jullie 3 originele DIY-ideeën zien hoe jullie op een interessante manier de kerstcadeaus kunnen inpakken.
Inspiraties & DHZ Tips

DIY kerstdecoratie – 3 video tutorials van Colorland

di, 12/11/2018 - 11:57
Kerst staat net om de hoek! Voelen jullie al de magische kerstsfeer? Het is al de tijd om aan kerstversieringen te denken. Dit jaar hebben we voor jullie 3 video tutorials voorbereid. We laten jullie zien hoe jullie zelf leuke kerstversieringen kunnen voorbereiden. Lezen jullie noodzakelijkerwijs deze blog en bekijken jullie onze 3 video tutorials.
Fotografie tips

Familie fotoshoot - hoe kunnen waardevolle momenten voor altijd worden bewaard. Tips van Colorland

di, 12/04/2018 - 13:48
Kerst is de meest magische tijd van het jaar. Overal vindt men verschillende glanzende decoratie: kerstbomen, ornamenten en lampen die deze bijzondere tijd nog meer benadrukken. We willen dat onze Klanten hun magische kerst momenten voor altijd bewaren. We nodigen jullie uit om dit artikel te lezen. We geven jullie een paar tips hoe jullie een perfecte fotosessie voor de hele familie kunnen voorbereiden!

Categories

Inspiraties & DHZ Tips

Colorland Nieuws

Fotografie tips

Archive

januari

december

november

oktober

september

juli

juni

Mei

april

Instagram