VOORJAARSSCHOONMAAK: Breng de lente in je keuken!

do, 03/21/2019 - 14:46
Het is lente! De lente is ons favoriete seizoen. Het is het seizoen van nieuwe energie. De dagen zijn langer, buiten is het mooie weer, bloemen beginnen te bloeien en we zijn altijd in een goede bui. Het is ook de tijd om veranderingen in het leven op te starten. De lente staat net om de hoek dus … het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vandaag tonen we hoe jullie lentesfeer in jullie keuken kunnen brengen. Jullie kunnen het niet missen!
Fotografie tips

Hoe maak je goede en inspirerende foto’s met een smartphone? 11 Tips

di, 03/05/2019 - 17:23
Voor de meesten van ons is een smartphone bijna een onafscheidelijke gadget. We hebben ons mobieltje altijd bij ons omdat we constant contact met anderen willen hebben. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat een smartphone een universeel instrument is dat in de huidige tijden ook veel wordt gebruikt om ... foto’s te maken! Hoe kunnen we dus goede en inspirerende foto's maken met een smartphone?
Fotografie tips

Top 7 fotografie quotes die je hoort te kennen

do, 02/21/2019 - 12:04
Colorland/nl is niet alleen een uitstekende website waar jullie jullie eigen, volledig gepersonaliseerde fotoproducten kunnen maken, ... maar het is ook een plek waar jullie verschillende DIY-inspiratie en nuttige fotografie tips kunnen vinden. Zoals jullie waarschijnlijk al weten, zijn onze klanten zowel amateurfotografen, alsook professionele fotografen. Daarom hebben we voor jullie een artikel voorbereid met TOP 7-citaten over fotografie. Laten jullie je inspireren!
Colorland Nieuws

Romantische analoge fotografie – een nieuwe of een oude trend? + Check onze nieuwe soorten papier

vr, 02/08/2019 - 10:46
De afgelopen tijd heerst de trend om naar analoge fotografie terug te keren. Het is een oud-nieuwe trend die iedere dag meer volgelingen heeft. Maar, vragen jullie je af waarom er zo uitziet? Lezen jullie dit artikel om meer informatie te verkrijgen. We hebben voor jullie ook iets speciaals voorbereid. Wat? ... Nieuwe soorten papier waarop de foto's worden afgedrukt. Dit mogen jullie zeker niet missen!
Inspiraties & DHZ Tips

Valentijnsdag: waarom uiten vrouwen en mannen anders hun gevoelens? Ideeën voor Valentijnscadeaus in 3 prijscategorieën

di, 02/05/2019 - 10:31
Straks de Valentijnsdag – de dag van alle verliefde personen – maar vooral de dag van de liefde. Hebben jullie je ooit afgevraagd waarom mannen en vrouwen op verschillende manieren hun emoties uiten? Lezen jullie dit artikel om te weten te komen waarom dat zo is! We tonen hier ook een lijst met onze bestsellers – ... dus de meest gekochte Valentijnscadeaus. Jullie kunnen het niet missen!

Categories

Fotografie tips

Colorland Nieuws

Inspiraties & DHZ Tips

Archive

maart

februari

januari

december

november

oktober

september

juli

juni

Mei

april

Instagram