Inspiraties & DHZ Tips

Wat mee te nemen op vakantie met kinderen? (een lijstje)

ma, 08/12/2019 - 09:56
Denken jullie dat het inpakken moeilijk is? Dan weten jullie nog niet wat het inpakken voor vakantie met kinderen betekent! :-) Hoe gaan jullie koffers eruitzien? - we garanderen dat jullie nog nooit eerder zoiets hebben gezien! Op vakantie met kinderen gaan is zerker een uitdaging. Hoe moeten jullie je voorbereiden op zulke vakantie? Onderaan een paar tips!
Inspiraties & DHZ Tips

Ga je binnenkort trouwen? - bedank je ouders met een gepersonaliseerd cadeau

ma, 07/08/2019 - 10:48
Eindelijk! Het is al zo dichtbij! Deze enige, bijzondere dag! Tijdens de voorbereidingen is het de moeite waard om ervoor te zorgen om cadeautjes voor ouders te bedenken. Zo’n geschenk roept na jaren nog bijzondere herinneringen van de bruiloft op. Willen jullie dat jullie cadeau bijzonder is maar jullie hebben er eigenlijk geen idee hoe het zal moeten eruitzien? Zijn jullie steeds op zoek naar iets buitengewoons? We weten dat het niet zo makkelijk is om een goed cadeau voor ouders te vinden. Daarom hebben we een lijst opgesteld met een paar leuke cadeau bedankjes voor ouders. Laten jullie je inspireren!
Inspiraties & DHZ Tips

De 10 mooiste fotolocaties voor een fotoshoot in Europa

ma, 06/24/2019 - 15:16
De bruiloft is een prachtige gebeurtenis in het leven van elk paar. Elke bruiloft wordt geassocieerd met grote emoties. Het is dus volgend ons de moeite waard om een trouwfotoshoot te organiseren en om daarna de bijzondere foto's in een trouwfotoboek te zetten. Vragen jullie je af waar jullie zo'n fotosessie kunnen organiseren? We hebben voor jullie een paar leuke ideeën voorbereid.
Inspiraties & DHZ Tips

8 ideeën voor gepersonaliseerde mini cadeautjes voor bruiloftsgasten

vr, 05/24/2019 - 15:48
Als jullie naar een bruiloft gaan, is het altijd leuk om een mooi cadeau mee te nemen voor het bruidspaar. Tegenwoordig is het echter ook populair om bruiloftsgasten cadeaus als bedankje te geven. We moedigen jullie aan om al jullie gasten te bedanken voor hun komst met leuke huwelijksbedankjes! Om jullie te helpen originele cadeautjes te maken, hebben we een lijst opgesteld van originele huwelijkscadeaus binnen ieder budget.
Colorland Nieuws

STARBOOK – onze nieuwe ster. Ontdek het nieuwe fotoboek!

vr, 05/24/2019 - 07:51
Zoals jullie al weten, willen we jullie enkele malen per jaar met verschillende nieuwe producten verrassen. We modificeren en verbeteren onze producten om jullie altijd de best mogelijke kwaliteit aan te bieden. Dit keer hebben we onszelf overtroffen. We hebben speciaal voor jullie een helemaal nieuw product gecreëerd – het STARBOOK. We moedigen jullie aan om de informatie over onze nieuwe ster – STARBOOK - te ontdekken!

Categories

Inspiraties & DHZ Tips

Colorland Nieuws

Fotografie tips

Archive

augustus

juli

juni

Mei

april

maart

februari

januari

december

november

oktober

september