Colorland Nieuws

Gefeliciteerd met Moederdag!

vr, 05/10/2019 - 14:57
Vandaag is het een van de belangrijkste dagen van het jaar - Moederdag. Het is een speciale gelegenheid om onze Moeders te bedanken voor alles wat ze voor ons hebben gedaan, voor hun betrokkenheid en hun liefde. Moederdag is dus ook een goede gelegenheid om onze Moeders te verrassen met een mooi cadeau en het allerbeste uit het hele hart te wensen.
Colorland Nieuws

Vrolijk Pasen!

vr, 04/19/2019 - 13:29

Geachte Klanten,

Inspiraties & DHZ Tips

6 ideeën voor leuke DIY Paasdecoratie

di, 04/16/2019 - 13:50
Pasen staat net om de hoek. Voelen jullie je goed op Pasen voorbereid? Meestal, als we aan Pasen denken, denken we er meteen aan wat we tijdens die bijzondere dagen gaan eten. Maar volgens ons is ook decoratie een zeer belangrijk element! Leuke decoratie zorgt voor een feestelijke sfeer. Vandaag zullen we jullie wat ideeën tonen voor eenvoudige doe-het-zelf-decoratie! Jullie kunnen het niet missen!
Inspiraties & DHZ Tips

Voorjaarsschoonmaak part 2- hoe fris je jouw woon- en slaapkamer op?

do, 04/04/2019 - 12:34
Het is weer lente! Na de voorjaarsschoonmaak in de keuken is het tijd om voor de woonkamer en de slaapkamer te zorgen :-) Hoe kun je deze ruimtes een nieuwe, lente look geven? Misschien zou het leuk zijn om de kleur van de muur te wijzigen? Nieuw behang of kussens voor op de bank? Bekijk onze ideeën!
Inspiraties & DHZ Tips

VOORJAARSSCHOONMAAK: Breng de lente in je keuken!

do, 03/21/2019 - 14:46
Het is lente! De lente is ons favoriete seizoen. Het is het seizoen van nieuwe energie. De dagen zijn langer, buiten is het mooie weer, bloemen beginnen te bloeien en we zijn altijd in een goede bui. Het is ook de tijd om veranderingen in het leven op te starten. De lente staat net om de hoek dus … het is weer tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Vandaag tonen we hoe jullie lentesfeer in jullie keuken kunnen brengen. Jullie kunnen het niet missen!

Categories

Colorland Nieuws

Inspiraties & DHZ Tips

Fotografie tips

Archive

Mei

april

maart

februari

januari

december

november

oktober

september

augustus

juli

juni

Instagram