De nieuwste versie van ons product! Maak kennis met Sharebook!

by Julia, 18 Oct 2018
Verzameling van Sharebooks met nieuwe covers. Sommige zijn aan de rechterkant te vinden, andere liggen aan de linkerkant. 3 foto's worden losjes in het midden geplaatst. De achtergrond vormt bakstenen muur.

Collection of 10 new Sharebook covers located in 3 vertical rows on the navy blue background

We zijn ervan overtuigd dat sommigen van jullie Sharebook-fans zijn, terwijl anderen straks zijn pluspunten gaan ontdekken. We hebben speciaal voor jullie iets leuks voorbereid! Hebben jullie al onze nieuwe Sharebook covers gezien? Lezen jullie dit artikel en ontdekken jullie ze allemaal! In onze verzameling hebben we 10 kleurrijke covers die nog meer het unieke karakter van jullie foto’s benadrukken.

Maar, is dat het enige? Natuurlijk niet! We hebben voor jullie ook een nieuwe extra optie voorbereid. Nu kunnen jullie leuke teksten en omschrijvingen aan jullie Sharebook toevoegen. Leuk, he? Bekijken jullie zelf hoe makkelijk en spannend het is om de foto's in Sharebook te plaatsen!

Verzameling van 10 Sharebook covers gerangschikt in een hoefijzer. In het midden is Flamingo Sharebook te zien en een paar losse foto's.

1. Lentebloemen – is een subtiele cover waarop aquarel bloemen te vinden zijn. Dit product vol jullie mooiste foto's is een ideaal cadeautje voor de geliefde. 

Twee Sharebooks met Lentebloemen-cover. Naast zijn er drie familiefoto’s te zien.

2. Bloemen in retro stijl – is de volgende cover met bloemenmotief waarop 'groen' de eerste viool speelt. Deze cover is universeel. Jullie kunnen dus erin al jullie favoriete foto’s plaatsen.

Twee Sharebooks met Bloemen in retro stijl-cover. Naast zijn er drie foto’s te zien waarop grootvader met zijn kleinkind te vinden is.

3. Kleurrijke noorderlicht – deze cover is gericht vooral op die personen, die van aard dromers zijn. Daarom wordt hij vooral in turquoise en blauwe tinten ontworpen.Sharebook met Kleurrijke noorderlicht-cover. Op de foto is een liggende kat te vinden,

4. Pastel zoetheid – op deze cover kunnen jullie ijsjes en donuts zien die in pasteltinten worden gepresenteerd. Deze cover is ideaal voor alle zoetekauwen die hun foto’s in #foodporn-stijl voor lange tijd willen bewaren. Sharebook met deze zoete cover is ook een perfect idee om erin alle vakantiefoto’s te plaatsen.

Sharebook met Pastel zoetheid-cover. Op de foto's zijn er verschillende snoepjes te zien.

5. Insta Kleur – deze cover is eén van onze bestsellers. Het wordt ontworpen in licht paarse en roze pastelkleuren. Deze kleuren zijn perfect om de charme van jullie vakantiefoto's te benadrukken.

Twee Sharebooks – een open en een gesloten met Insta kleur-cover. De foto’s tonen leuke vakantiemomenten.

6. Kleurrijke ballonnen – zijn jullie op zoek naar een interessant verjaardagscadeau? Dit is het! Deze cover benadrukt nog meer de sfeer van een geweldig verjaardagsfeestje.

Sharebook met Kleurrijke ballonnen-cover. Rondom zijn foto’s van een kinderfeestje te zien.

7. Flamingo – is ons voorstel met het motief van moderne flamingo’s en palmbladeren. Jullie moeten deze cover in jullie collectie hebben!

Sharebook met Flamingo-cover. Naast zijn er drie vakantiefoto’s te zien.

8. Abstract – op de donkerblauwe achtergrond van deze cover kunnen jullie driehoeken vinden. Deze cover is universeel en is ideaal voor die personen, die van geen opvallende sjablonen houden.

Twee Sharebooks: een open en een gesloten met Abstractie-cover. Aan de rechterkant zijn er foto’s van studenten te zien.

9.  Minimaal – deze elegante, minimalistische zwart-witte cover is ideaal voor elk soort foto’s. Als jullie dus op zoek zijn naar een klassiek sjabloon, is deze cover ideaal vor jullie.

Sharebook met Minimaal-cover. Naast zijn er drie vrouwen te vinden.

10. Onze Klas – het is ons laatste voorstel dat speciaal op kinderen is gericht. Deze typische 'school'-cover is ideaal om mini-versie van het traditionele Yearboek te maken.

 Sharebook met Onze Klas-cover . Rondom zijn de foto’s van kinderen te vinden.

We hopen dat jullie onze nieuwe covers leuk vinden en dat jullie al iets voor jezelf hebben gevonden. Het zal prima zijn als jullie met ons jullie opmerkingen delen.

We zijn ook nieuwsgierig hoe jullie projecten eruitzien. Daarom moedigen we jullie aan om de foto's op jullie Instagram- en Facebook-profielen te plaatsen met de #colorland hashtag. We zijn blij dat jullie Colorland hebben gekozen! We wensen jullie veel plezier met onze online-editor! :-)