5 Colorland-ideeën voor snelle, gepersonaliseerde kerstcadeaus

by Lisa, 13 Nov 2019
Snelle, gepersonaliseerde cadeaus

Kerst komt eraan en je hebt nog geen cadeaus gekocht voor jouw familie en vrienden? Of misschien ben je nog steeds op zoek naar leuke cadeau inspiratie? Colorland heeft voor jou iets bijzonders voorbereid! Wacht dus niet langer! Lees onze blog over 5 snelle, gepersonaliseerde kerstcadeaus. Check ook de Kerst deadlines en wees zeker dat je jouw cadeaus op tijd ontvangt.

1. FOTOMOK

Ken je iemand die niet tevreden zou zijn over een nieuwe mok? Mokken zijn uitstekende cadeaus! Ze passen bij elke gelegenheid omdat ze zowel universeel zijn als praktisch. En ... wat zou je zeggen over een gepersonaliseerde mok? Door jouw eigen foto’s en teksten toe te voegen, kun je er zeker van zijn dat ‘s ochtends koffie uit jouw eigen, gepersonaliseerde mok nog lekkerder zal smakken.

Fotomokken op een plank

2. FOTO OP CANVAS

Houdt persoon, voor wie je een kerstcadeau maakt, van buitengewone huisdecoratie? Ja? Dan zal een foto op canvas het beste cadeau-idee zijn! Je kunt je misschien afvragen of een gepersonaliseerd canvasdoek maken een moeilijke taak is. Het is helemaal niet zo! Het enige wat je moet doen is om één of meerdere foto’s uit te kiezen en dan om die in de Colorland online-editor te plaatsen. Bij Colorland heb je veel mogelijkheden. Je kunt zelf het formaat van jouw canvasdoek selecteren alsook van diverse personalisatie opties gebruik maken (cliparts toevoegen, achtergronden veranderen, teksten invoegen). Het kleinste beschikbare canvas formaat is 30x30 cm en het grootste 100x70 cm. En jij? Welk formaat vind je het best?

Foto op canvas in een winterse stijl

3. FOTOMAGNETEN

Als jouw budget niet zo groot is of als je gewoon van plan bent om geen fortuin voor kerstcadeaus uit te geven, moedigen we je aan om fotomagneetjes te maken. Fotomagneten zijn de beste optie als je iemand wilt verrassen met iets persoonlijks maar tegelijkertijd iets kleins. Wat moet je doen om magneten te bestellen? Kies een paar foto’s (bijvoorbeeld: vakantiefoto’s, huwelijksfoto’s, verjaardag foto’s) en plaats deze in onze Colorland online-editor. Binnen 5 minuten ben je in staat om iets bijzonders te creëren! Ontdek zelf hoe makkelijk het is! Aan de slag.

Kerst-fotomagneetjes voor op de koelkast

4. SHAREBOOK

Sharebook – wat is dit? Het is een klein boekje dat veel verschillende toepassingen heeft. In het boekje kunnen 50 foto’s worden geplaatst – niet meer en niet minder. Naar onze mening is het aantal voldoende. Het is voldoende om de mooiste herinneringen met anderen te delen :-) Omdat … zoals er zelf de naam naar verwijst, de bedoeling van dit boekje is- het met elkaar foto’s delen :-) En dit is makkelijk te doen dankzij een perforatielijntje. Wat ook dit boekje van onze andere voorstellen onderscheidt, is de kaft. Sharebook heeft veel verschillende kaften, met diverse kleurrijke patronen. We garanderen dat iedereen iets voor zichzelf vindt. Voor winter liefhebbers hebben we bijvoorbeeld leuke kaften met sneeuwvlokken.

Sharebook met de kaft in een winterse stijl

5. INSTA FOTO’S of KLASSIEKE AFDRUKKEN

Jouw geliefde heeft veel foto's op haar/zijn mobiel of computer en heeft nooit tijd om ze af te drukken? Doe het voor haar/hem! Print fot's met de mooiste herinneringen! Colorland biedt jou vier formaten om uit te kiezen - klassieke afdrukken in 2 afmetingen: 10x15cm en 15x21cm en vierkante Insta foto’s in 2 afmetingen: 10x10cm en 13x13cm. Vergeet niet dat onze prints ook volledig gepersonaliseerd zijn! Een glimlach op het gezicht van jouw geliefde gegarandeerd!

Kerst Insta foto’s

We zijn ervan overtuigd dat je in de korte tijd onvergetelijke cadeaus vol herinneringen  creërt, en dat de ontvangers er het volgende jaar of zelfs langer van zullen genieten! Oh, en vergeet niet om onze kerstmarkt te bezoeken, waar je veel fantastische promoties vindt!