Het Nieuwe Jaar 2019 = een nieuwe kalender - Vragen die onze fotokalenders betreffen

by Julia, 11 Jan 2019
Fotokalenders van Colorland (verschillende formaten) die op een houten vloer liggen.

Als we 'januari' zeggen, denken we meteen aan het nieuwe jaar en dus ook aan ... een nieuwe kalender! Daarom hebben we speciaal voor jou een lijstje voorbereid met 8 de meest gestelde vragen – dus die vragen die zowel onze Klanten, alsook andere internetgebruikers vaak stellen. Lees  noodzakelijkerwijs dit artikel en bekijk onze antwoorden

1. Waar kun je een (foto)kalender ontwerpen? Wat is de beste site om een kalender te maken?

Wat de tweede vraag betreft, is het antwoord simpel: er zijn verschillende websites die je in staat stellen om een zelfgemaakte fotokalender te maken. Maar na het lezen van dit artikel, deel je zeker de mening dat Colorland de beste optie voor jou is! :-) 

De vraag "waar kun je een kalender ontwerpen" kan op twee manieren worden beantwoord. Het eerste deel van het antwoord is in de bovenstaande paragraaf te vinden. Het tweede deel van het antwoord is heel eenvoudig: je kunt overal de fotoproducten ontwerpen - op de knie in de trein, thuis, tijdens pauze op het werk. Je hebt alleen maar toegang nodig tot een laptop/ desktop en natuurlijk tot het internet. De rest zal door onze intuïtieve online editor worden verzorgd :-) Onze editor laat je mogelijk verschillende personalisatie opties te gebruiken om snel en efficiënt een unieke kalender met jouw eigen, favoriete foto's te ontwerpen.

2. Voor wie kun je een fotokalender maken?

Je vindt een idee leuk om een fotokalender te maken, maar je weet nog steeds niet voor welke persoon een dergelijke kalender geschikt is? Je hoeft je niet meer af te vragen - een fotokalender is perfect voor iedereen! Je kunt bijvoorbeeld een kalender ontwerpen met foto's van kleinkinderen; met familiefoto's of met foto's die aan de leuke vakantie-avonturen doen denken. Er zijn geen beperkingen!

4 fotokalenders van Colorland in verschillende formaten die op een houten vloer liggen.

3. Fotokalender met één of meer foto's?

Als je besluit om een unieke fotokalender op onze website te maken, kun je er zeker van zijn dat je het woord "beperkingen" vergeet. Onze online editor stelt in staat om een kalender vrij te personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld: zoveel foto's aan jouw project toevoegen zoals je wilt! Je kunt ook kiezen voor een kalender met 1 enkele foto of je kunt je fantasie de vrije loop laten en bijvoorbeeld een collage maken vol de mooiste momenten die je de komende 365 dagen gelukkig zullen maken!

Fotokalender met 4 foto's die aan de muur hangt; naast een ronde klok; onder een plank waarop een bloemenvaas staat.

4. Kalender als planner voor de hele familie? Hoe doe je dat?

Dankzij onze online editor kan jouw fotokalender eenvoudig in een functionele planner voor de hele familie worden omgezet. Maar hoe kun je dat eigenlijk doen? Het kan niet makkelijker! Onze editor biedt de mogelijkheid om de kalender volledig te personaliseren door de belangrijkste datums, zoals jubilea of verjaardagen te markeren. Vergeet ook niet dat je elke datum kunt markeren met een ander pictogram (bijvoorbeeld een ballon, hart of champagne glazen) en dat je ook de kleur ervan kunt veranderen! Het is dus de moeite waard om een beetje na te denken en een motiverende kalender of een kalender in de vorm van een "to-do"-lijst te maken (link naar het vorige artikel waar we onze alle sjablonen presenteerden).

Inzoomen op een kalender met de gemarkeerde pictogrammen

5. Welke formaten van de kalenders kun je op onze website bestellen?

Op dit moment hebben we in het aanbod 3 formaten van kalenders, d.w.z. fotokalender A4, A3 en XL. Alle formaten zijn in de verticale positie beschikbaar, behalve de kalender A4 die zowel in de horizontale alsook in de verticale oriëntatie besteld kan worden.

4 verschillende kalenders in 4 verschillende formaten gepresenteerd op een witte achtergrond, naast een fototoestel.

6. Hoe kun je een kalender ontwerpen?

Met Colorland kun je makkelijk jouw gedroomde fotokalender maken! Het enige wat je moet doen is om een sjabloon, indeling en beginmaand te kiezen (ja, onze fotokalenders kunnen bijvoorbeeld met oktober starten!). Als je al de keuzes maakt, wordt je automatisch naar de wereld van de echte magie doorverwezen, dus in andere woorden naar onze online editor waar je jouw projecten kunt maken :-) In onze editor kun je bijvoorbeeld: 
- de achtergrond van de kalender (tabblad aan de linkerkant) veranderen. Dat betekent dat elke maand van jouw kalender in dezelfde stijl ontworpen kan worden, maar dat betekent ook dat je vrij verschillende stijlen van achtergronden met elkaar kunt combineren! Alle editor-opties zijn gratis!
- cliparts, maskers en frames aan jouw projecten toevoegen (tabblad aan de linkerkant). De personalisatie mogelijkheden van een kalender eindigen niet alleen op het toevoegen van de foto's en het veranderen van de achtergrond :-) Je hebt ook veel clipart ter beschikking die verdeeld worden in diverse categorieën alsook talrijke maskers en frames waarmee je jouw foto's kunt versieren. 
- met behulp van het paneel aan de rechterkant van de editor (tabblad "Instellingen") de belangrijkste datums markeren. Je kunt op een dergelijke manier verjaardagen van jouw familie en vrienden en andere belangrijke jubilea op de pagina's van jouw kalender plaatsen. Vergeet natuurlijk niet dat je ook de mogelijkheid hebt om de kleur van de weekdagen, van het jaar, van de vakantiedagen en ook de kleur van andere bepaalde dagen wijzigen. De manier hoe jouw kalender eruitziet, hangt alleen van jou af!
- verschillende teksten aan houw project toevoegen. Om dat te doen, moet je gewoon op het tabblad  "Tekst" klikken (aan de rechterkant van de editor). Voel je natuurlijk vrij om het lettertype, de grootte en de kleur van de tekst te wijzigen. 
- een andere taal kiezen. Nu heb je de mogelijkheid om of de taal van jouw eigen domein te kiezen of het ... Engels! Om de taal naar het Engels te wijzigen, moet je op het tabblad "Instellingen" klikken. 

Inzoomen op een foto in een kalender en op cliparts.

7. Hoe kunt je foto's aan de Colorland-editor toevoegen?

De online editor geeft je de mogelijkheid om je favoriete foto's toe te voegen van:
- je harde schijf;
- andere bestellingen die al via de website van Colorland zijn geplaatst; 
- Facebook-, Instagram- of Google-profiel.

8. Hoe kun je meer kalenders bestellen? Hoe kun je een individuele prijs voor jouw bestelling aanvragen?

Het definitieve aantal kalenders moet worden ingevoerd bij het afrekenen, voordat je jouw bestelling plaatst. Houd er rekening mee dat onze development avdeling graag jouw vragen over grote bestellingen en ook individuele prijsopgaven beantwoordt. Vraag je je af wat we met de frase "grote bestellingen" bedoelen? We bedoelen de bestellingen waar het aantal dezelfde producten  meer dan 3 is. Om een individuele prijsopgave te krijgen, ga naar het tabblad "Grote bestellingen" dat onderaan de hoofdpagina (www.colorland.com/be-nl) te vinden is. 

Screenshot of the main website of colorland.com with “Bulk Orders” tab marked in the footer

We hopen dat we alle twijfels hebben weggenomen en dat je geïnteresseerd raakt in onze fotokalenders. We hebben voor jou een speciale aanbieding voorbereid. Je kunt nu je unieke fotokalenders tegen de best mogelijke prijzen kopen (klik hier). In het geval van aanvullende vragen, raden we aan om contact met onze klantenservice op te nemen of naar onze Klantenservice te gaan waar je de antwoorden op verschillende vragen vindt!