Catering en foto’s: de perfecte match

by Anna, 16 Jul 2020
Catering en foto’s

Een interview met José en Laurianne van Bubbling Traiteur, een van onze partners van de Cote d'Azur

Bubbling Traiteur - in het kort. Is een combinatie van twee verschillende werelden die elkaar perfect aanvullen: een passie voor koken en public relations (publieke/openbare communicatie) in de PACA-regio (Provence-Alpes-Côte d'Azur), in de stad Valbonne Sophia Antipolis.

02

José, chef-kok en de culinaire kant van Côte d’Azur:
Chef-kok José, verliefd op Zuid-Frankrijk, heeft zijn kookvaardigheden ontwikkeld werkend voor de grootste cateringbedrijven aan de Cote d'Azur (hij werkte onder andere voor Fauchon, een luxe en wereldberoemde leverancier van bruiloft catering). In de loop van de tijd wilde hij echter de culinaire kennis en technieken ook uit andere bronnen putten. José - als levensgenieter (iemand die op zoek is naar levensvreugde) - deed in Frankrijk en in het buitenland al meer dan 25 jaar ervaring op, de hele tijd ernaar strevend nieuwe kooktechnieken en originele culinaire combinaties uit te vinden. Koken is tegelijk zijn passie en manier van leven. Hij is ervan eens dat koken veel geduld en concentratie vereist, maar ook de bereidheid om eigen kookvaardigheden te ontwikkelen. Koken is namelijk vaardigheid om diverse smaken, keukens uit verschillende delen van de wereld en structuren met elkaar te combineren…

03

Laurianne, PR specialist:
Laurianne is al 10 jaar specialist in public relations en het organisatie van evenementen. Zij, als dynamische manager, begon haar carrière in mediacommunicatie en werkte voor wereldberoemde groepen zoals Renault, Casino of Apicil ... Maar om nog beter haar energie en de positieve instelling te delen, besloot zij om haar geluk op andere gebieden te beproeven. Zo is zij dus begonnen met wereldwijde communicatie en organisatie van evenementen. ”Mijn werk is mijn leven!” - zegt Laurianne met een grote glimlach op haar gezicht. ”Ik en mijn team hebben grote passie voor het creëren van het imago van een bedrijf en wij voelen ons altijd bereid om onze klanten te helpen perfecte, onvergetelijke feesten te organiseren”. Zoals zij over zichzelf zegt, is zij een multitasking vrouw. Zij houdt zich eigenlijk met alles bezig :-) Zij adviseert gasten, communiceert met klanten en bouwt op deze manier sterke klantenrelaties en klantentrouw op. Superactief en vol humor is Laurianne in staat om elke situatie, ook de moeilijkste, op te lossen. Zij brengt haar uitgebreide vakkennis op alle gebieden van verleende diensten.

04

Wat biedt  Bubbling Traiteur aan?

Ons sterke punt: Catering - 100% tevredenheid! Wij passen ons aan de behoeften en wil van onze klanten aan om diensten aan te bieden die perfect bij het imago van hun bedrijven passen. Wij hebben te maken met verschillende soorten klanten:

• Professionele klanten - onze specialisten maken maaltijden met de grootste zorg om zelfs de meest veeleisende klanten tevreden te stellen. Wij zijn in staat om verschillende gerechten te maken en evenementen te organiseren (ontbijten, Vip-cocktails, buffetten, integratiebijeenkomsten, seminars…).  Bedrijven bieden wij ook heerlijke lunchboxen aan. Veel firma’s hebben namelijk geen eigen kantine ter plaatse en bestellen liever lunchboxen of kant-en-klare maaltijden voor hun medewerkers. Dit is een ideaal alternatief om een ​​gezonde maaltijd met eetplezier te combineren.
• Individuele klanten - wij organiseren alle soorten privé-evenementen in de regio Côte d'Azur en Monaco (bruiloften, jubilea, verjaardagen, doopfeesten, tuinfeesten, zwembadfeesten, barbecue feestjes, babyborrels, brunch, familie evenementen…). Wij weten dat de keuze van catering vaak erg moeilijk is. Met onze ervaren experts nemen we onze klanten alle zorgen rondom het evenement organiseren uit handen. Daarom onder andere is het voor ons belangrijk om onze klanten eerst persoonlijk te ontmoeten om aan al hun verwachtingen te voldoen.

05

Zoals wij al hebben gezegd, verzorgt ons Bubbling-team verschillende evenementen van A tot Z. Ons team vervult diverse rollen en is in staat om bij allerlei soorten feesten te helpen, beginnend bij de meest urgente en eindigend bij de meest extravagante happenings. Wij houden ons bezig met onder andere: professionele organisatie van bruiloften aan de zee; het decoreren van trouwlocaties, het maken van verschillende soorten bloemstukken, het plannen van happenings, het verzorgen van muziek en eten; het organiseren van kookworkshops van de hoogste kwaliteit ect.

Misschien hebben jullie dit niet geweten maar ons team is ook aanwezig  op de grootste evenementen, die aan de Cote d’Azur plaatsvinden, zoals: privéavond op het festival van Cannes en Grand Prix de Monaco, MIPIM, Lions en nog veel meer.

06

07

Wat onderscheidt jullie cateringbedrijf van andere cateringbedrijven?

• Ten eerste onze snelle reactie - ons team beantwoordt de vragen van onze klanten in een recordtijd. Onze specialisten zorgen voor een professionele maar tegelijk vriendelijke communicatie.
• Wij zijn open en bieden diensten aan van de best mogelijke kwaliteit.
• Een van de opmerkelijkste is natuurlijk de kwaliteit van de voorgestelde producten en het visuele eindresultaat van culinaire creaties van onze chef-koks.

08

Hoe belangrijk is voor jullie het visuele effect?

"Erg belangrijk!" - antwoorden onze gesprekspartners tegelijk. De manier van het presenteren van onze gerechten zorgt ervoor dat onze klanten zich geen zorgen hoeven te maken over het eindeffect van hun evenement. Ze kunnen zich gerust stellen dat elke gast tevreden zal zijn.

Wij willen onze klanten overtuigen dat alles wat ze op hun borden zien kunstwerkjes op zichzelf is; dat de gerechten heerlijk smaken en er ook mooi uitzien. Wij maken foto's van onze gerechten in onze keuken of nog vaker … tijdens evenementen georganiseerd voor onze klanten. Deze foto's zijn altijd met passie en toewijding genomen. Fotografie is namelijk de nummer 1-tool die wordt gebruikt om culinaire diensten aan te bieden. "Food fotografie is een van de belangrijkste kanten van ons werk" - merkt José op. Maar voor onze klanten is het ook erg belangrijk om onvergetelijke feest-momenten opnieuw te beleven. Foto’s van een feest verzameld in een fotoboek vormen een perfect souvenir.

09

10

Bubbling Traiteur is een bedrijf met een uniek karakter. Wij dagen onszelf uit, wij denken niet standaard, wat onder andere de naam van ons bedrijf bevestigt. De combinatie Traiteur en ”Bubbling” die harmonie en zachtheid aangeeft, vormt een harmonieuze dualiteit. Het vierkante formaat van Colorland fotoboek past perfect bij onze filosofie. Ons doel is om ons te onderscheiden van onze concurrenten, dus de originaliteit van de producten die we aanbevelen, staat ook bij ons hoog in het vaandel.

11

12

Waarom hebben jullie besloten om partner van Colorland te worden?

Wij zijn fan van de kwaliteit van de producten die Colorland aanbiedt, met name van fotoboeken in vierkant formaat natuurlijk :) Het visuele effect van een fotoboek in 24x24 formaat is uniek. Het onderstreept geweldig alle foto’s van onze culinaire uitdagingen.

Sindsdien wij de hoge kwaliteit van Colorland fotoboeken hebben ontdekt, zijn wij geïnteresseerd in het opzetten van samenwerking met Colorland. Wij wilden namelijk onze klanten de mogelijkheid geven om de belangrijkste momenten van hun feesten te onthouden (bijv. in de vorm van: fotoalbums, foto's of magneten). Wij bij Bubble Traiteur zijn van mening dat de beste herinneringen vereeuwigd moeten worden. En het is veel eenvoudiger met Colorland fotoboeken, toch?

Klik hier om Bubbling Traiteur en het Team te leren kennen.