Fotomok
Gekleurde

Fotomok
Vorm

Gekleurde Fotomok kleur

Kleur Gekleurde Fotomok

De mok kan zowel aan de binnen- als buitenkant gepersonaliseerd worden. Voor de binnenkant kan je kiezen uit de volgende beschikbare kleuren: wit, geel, blauw, donkerlauw of rood.

Magische Fotomok kleur

Kleur Magische Fotomok

De binnenkant van de mok is standaard wit. Toch bestaat er de mogeliljkheid om zwart te kiezen, die onder invloed van een warme vloeistof, ervoor zorgt dat jouw gepersonaliseerd motief zichtbaar wordt.

Latte Fotomok kleur

Kleur Latte Fotomok

Latte mok is wit van binnenkant. Maar dat betekent niet dat hij saai is. Je kunt vrij wijzigingen aanbrengen aan de buitenkant van de fotomok. Hoe kun je dat doen? Het kan niet simpeler! Verander de kleur en het patroon en voeg je favoriete foto’s toe om je fotomok nog persoonlijker te maken. Alle kleureffecten en ornamenten zijn in kant-en-klare sjablonen te vinden, alsook in de online project-editor.

Gekleurde Fotomok vorm

Vorm Gekleurde Fotomok

Gekleurde fotomok is in standaardvorm, hoogte en inhoud ontworpen. Gekleurde mok is 9,5 cm hoog en kan gevuld worden met 330 ml.

Magische Fotomok vorm

Vorm Magische Fotomok

Magische fotomok heeft dezelfde vorm zoals de gekleurde fotomok. Deze mok is 9,5 cm hoog en kan gevuld worden met 330 ml. Magische fotomok heeft dezelfde doorsnee zowel aan de onderkant alsook bovenkant.

Latte Fotomok vorm

Vorm Latte Fotomok

Latte mok is, zoals de gekleurde fotomok, 9,5 cm hoog en kan gevuld worden met 350 ml. Het enige verschil zit in de vorm. Latte mok is smaller aan de onderkant en breidt zich geleidelijk uit naar boven.