Valentijnsdag: waarom uiten vrouwen en mannen anders hun gevoelens? Ideeën voor Valentijnscadeaus in 3 prijscategorieën

by Julia, 05 Feb 2019
Inzoomen op de handen van een vrouw, die een open fotoboek met afbeeldingen van een paar vasthoudt; naast twee fotomokken, een ander cadeau dat wordt gebonden met een rode strik en een boeket gele tulpen.

Straks de Valentijnsdag – de dag van alle verliefde personen – maar vooral de dag van de liefde.  Heb je je ooit afgevraagd waarom vrouwen en mannen op verschillende manieren hun emoties uiten? Lees dit artikel om te weten te komen waarom dat zo is! We tonen hier ook een lijst met onze bestsellers – dus de meest gekochte Valentijnscadeaus in 3 prijscategorieën, d.w.z. cadeaus tot 10/20/30 Euro. Je kunt onze aanbiedingen niet missen!

Mannen komen van Mars, vrouwen komen van Venus 

Je bent zeker ooit met deze woorden geconfronteerd! Dit gezegde is van toepassing op vele gebieden van het leven, maar ... het verwijst het best naar de sfeer van gevoelens. Waarom? Omdat de manier waarop de gevoelens worden uitgedrukt vaak anders is bij mannen en anders bij vrouwen

Het woord LOVE geschreven op een houten bord met behulp van een witte verf; naast het rode hart, het bovenste deel van de afbeelding geschilderd in blauwtinten.

Deze foto is gemaakt door Alex Block (Unsplash)

Waarom worden de gevoelens anders door mannen en vrouwen uitgedrukt?

Psychologen vinden, dat mannen al met een bepaalde “denk module” geboren zijn. Het is een van de redenen waarom ze van mening zijn dat ze alfa mannetjes zijn, bazen van de wereld! Daardoor denken ze ook vaak (meestal onbewust) dat gevoelens, zoals bijvoorbeeld: moed, gevoel van humor, verlangen om controle en macht - bijzonder aan hen - aan mannen – toegestaan zijn. 

Sociaal gezien is het gevoel van: zwakheid, angst of medelijden alleen aan vrouwen toegestaan. Mannen zijn er vaak van overtuigd dat, als ze een van deze concrete gevoelens uiten, ze minder mannelijk worden! Vraag je je dus niet af waarom er zo veel verschillen zijn tussen mannen en vrouwen!

De grote verschillen zijn ook het gevolg van de aanleg van de hersenen. In de hersenen van een vrouw is het gevoel van empathie gecodeerd. Daarom zijn ze meer gevoelig voor de ellende van anderen en nemen verschillende dingen meer serieus dan mannen. Maar anderzijds zijn vrouwen, in vergelijking tot mannen, niet in staat om rationeel en analytisch te denken. Dus, het kan worden gezegd, dat we het evenwicht in de natuur hebben, de situatie win-win. Vrouwen en mannen leven in een gezonde symbiose.  Ben je het ermee eens? :-)

Een paar die fietst; op de achtergrond een roze-oranje zonsondergang

Foto is gemaakt door Everton Vila (Unsplash) 

Ongeacht het geslacht en ongeacht het feit hoe we onze gevoelens uitdrukken, voelen we ons goed als we zelf cadeautjes krijgen en als we kleine dingen geven aan die personen, van wie we houden. Het gaat niet alleen over onze partners, maar ook over: ouders, grootouders, broers of zussen. Maar hoe kun je uit de situatie eruitkomen als je gewoon geen idee hebt wat voor een Valentijnscadeau kopen? We, bij Colorland, hebben speciaal voor jou de Valentijnsdag aanbieding voorbereid! Je kunt op onze website verschillende gepersonaliseerde fotocadeaus vinden die uitstekend zijn zowel voor vrouwen alsook voor mannen.

(FOTO)cadeaus tot 10 Euro 

Een fotokalender A4 met een foto van een familie die zich in de keuken bevindt; naast 3 Sharebooks, 2 fotomokken en een cadeau dat gebonden wordt met strik.

We zijn ervan overtuigd dat elke persoon op onze website iets voor zichzelf kan vinden. Ga dus naar onze website en bekijk de aanbiedingen die we speciaal voor jou hebben voorbereid. Een van hot deals is zeker onze Fotokalender A4 die je in 2 oriëntaties kunt bestellen, d.w.z. horizontaal of verticaal. Om een uitstekend fotokalender te maken, moet je alleen jouw mooiste foto's vinden (bijvoorbeeld 13 om op elke pagina 1 foto te plaatsen). Geef een dergelijke fotokalender aan die persoon, van wie je houdt. 
Tegen de prijs van 10 Euro kun je ook onze 2 andere bestsellers kopen, namelijk: Klassieke Fotoboeken in 2 formaten – A4 en 20x20 cm. Denk je dat het de enige mogelijkheden zijn? ... Natuurlijk niet! Je kunt jouw Valentijn met andere caadeaus verrassen die jouw budget niet verzwakken. Een ander cadeau idee is een Fotomok (kies tussen: gekleurde/ magische en latte fotomok) of Sharebook. Je kunt ook voor een ander element van huisdecoratie kiezen. Foto op canvas met een romantische foto van jullie is zeker ook een leuk cadeau idee. 

Inzoomen op de handen van een vrouw. Ze pakt de cadeautjes in.

(FOTO)CADEAUS tot 20 Euro

Inzoomen op een plank waarop verachillende fotocadeautjes te vinden zijn, onder andere: fotoboeken, fotokalenders, Sharebooks.

In deze prijsklasse bieden we veel fotoboeken in de formaten: A4, 30x30 en A3. Als je echter 10-20 EUR wilt uitgeven voor een Valentijnscadeau, raden we je ten zeerste aan om Exclusieve Fotoboeken te maken. Aan de voorkant van dit soort fotoboek is er een klein venstertje te vinden waarin je jouw favoriete foto kunt zetten. Dit soort fotoboek stelt ter beschikking 2 soorten kaften: kies dus tussen een lederen kaft in verschillende kleuren of een linnen cover als je van een meer klassieke look houdt. Heb je misschien inspiratie nodig? Maak gebruik van onze deals! Tijdens het ontwerpen van een cadeau voor jouw Valentijn, vergeet ook niet over jezelf! Maak jezelf een cadeau! Denk misschien aan een set van … 2 Fotomokken (kies tussen gekleurde/ magische en latte fotomok). Wat kan beter zijn dan een kopje koffie in een mooie fotomok?!

Drie soorten fotoboeken (2 Exclusieve Fotoboeken en een Klassiek Fotoboek), naast fotomok en een decoratief wit hart, op de achtergrond een boeket gele tulpen.

(FOTO)CADEAUS TOT 30 EURO

Op de witte kast ligt een groot foto op canvas en een fotoalbum; naast een cadeau gebonden met een rode strik, decoratieve harten en een houten LOVE-inschrift; op de achtergrond een muur van rode baksteen.

Dit zijn onze suggesties voor Valentijnscadeaus die je tegen 20/30 Euro kunt kopen! Geef toe dat elke dag - de dag van de liefde zal zijn! We raden aan om een uniek cadeau voor jouw geliefde te maken in de vorm van ... een Luxe Album. Nu in de aanbieding Luxe Album met harde bladzijden in twee formaten: 25x25 en 20x20 cm. Of misschien wil je liever jullie foto's op groter formaat afdrukken? Geen probleem - kies voor een A3-fotoboek dat je volledig kunt personaliseren! Laat je inspireren!

3 vierkante fotoboeken die op een houten plank staan (2 Exclusieve Fotoboeken + 1 Klassiek Fotoboek); naast een cadeau dat gebonden is met een rode strik.

Als een samenvatting van dit artikel hebben we een advies voor jou – wees niet bang om jouw gevoelens te tonen! Vergeet niet - elk gebaar heeft betekenis! Als je dus een beetje vrije tijd hebt, maak een bijzonder Valentijnscadeau voor jouw Valentijn. We zijn ervan overtuigd dat een zelfgemaakt fotocadeau met jullie romantische foto's een grote glimlach op het gezicht van jouw geliefde zal toveren! :-) Verras jouw Valentijn op 14 februari! 

P.S.  Alle beste aanbiedingen zijn alleen hier te vinden.