8 ideeën voor gepersonaliseerde mini cadeautjes voor bruiloftsgasten

by Anna, 21 Feb 2021
Een decoratief honing potje versierd met jute en koord. Naast het potje bevinden zich verschillende foto's van het jonge paar en op de achtergrond een boeket witte bloemen.

Als je naar een bruiloft gaat, is het altijd leuk om een mooi cadeau mee te nemen voor het bruidspaar. Tegenwoordig is het echter ook zeer populair om bruiloftsgasten cadeautjes te geven. Een bedankje zal door iedereen voor jarenlang worden gekoesterd. We moedigen je dus aan om al jouw gasten te bedanken voor hun komst met leuke huwelijksbedankjes. Speciaal voor jou hebben we een lijstje opgesteld van originele en verrassende huwelijkscadeaus die binnen ieder budget passen. Je kunt het artikel niet missen!

Kies voor afdrukken en Sharebook!

Ga je binnenkort trouwen en wil je jouw gasten verrassen met een origineel trouwbedankje? Het is volgens ons de moeite waard om voor leuke, vooral gepersonaliseerde cadeautjes te zorgen.  Het maakt niet uit of je een klein of luxe bedankje geeft. Het gaat het toch om het idee. Maar een klein gepersonaliseerd element dat toegevoegd wordt aan bijvoorbeeld een fles wijn of bloempjes zal zeker enorme verrassing zijn. Bij Colorland kun je verschillende voorwerpen naar je eigen smaak en stijl ontwerpen. Vraag je je af welk gepersonaliseerd element je kunt toevoegen? Onze voorstellen zijn: afdrukken (klassieke afdrukken, Insta foto's of Retro foto's) en het Sharebook.
Deze producten zijn eenvoudig en snel te maken :-) en wat belangrijkst – ze zijn goedkoop. Laat je dus inspireren!

1. Mini cactussen met foto's van het bruidspaar

Wanneer we het over cadeautjes voor bruiloftsgasten hebben, bedoelen we originele gepersonaliseerde cadeaus. Daarom zijn onze eerste inspiratie voor jou ... mini cactussen of andere kleine plantjes in decoratieve potten. Decoratieve potten kun je naar eigen smaak decoreren. Je kunt bovendien op een tandenstoker of draad jouw mooiste foto's  plaatsen. Op de achterkant van jouw foto kun je ook dankwoorden schrijven. Op een dergelijke manier kun je jouw gasten bedanken voor hun komst. Het leukste aan dit soort decoratie is dat cactussen lang mooi blijven. Zo vormen ze nog lang een herinnering aan jouw bruiloft :-) Let op! Vergeet niet dat je jouw wensen en foto's kunt personaliseren, afhankelijk ervan of je zo'n geschenk aan jouw tante of jouw beste vriend geeft.

Potten met cactussen met foto's van het bruidspaar; naast de cactussen een paar foto's, een boket witte bloemen, jute koord en schaar.

2. Een gepersonaliseerde fles wijn

Twee flessen wijn versierd met afbeeldingen van het bruidspaar en een kaart met de woorden "Dank u"; naast traditionele afdrukken en Insta foto's; op de achtergrond een boeket witte bloemen in een vaas.

Twee flessen wijn versierd met afbeeldingen van een verliefd paar en een kaart met de woorden "Dank u"; naast traditionele afdrukken en Insta foto's; op de achtergrond een  boeket witte bloemen in een vaas.

Een gepersonaliseerde fles wijn is zeker een origineel cadeau. Zo kan je bijvoorbeeld jouw trouwfoto op de fles wijn laten drukken en de flessen wijn uitdelen als bedankje. Al jouw gasten zullen er erg blij mee zijn. Als je zo'n cadeau wilt maken, moedigen we je aan om de foto's te printen – of in de vorm van traditionelle afdrukken of in de vorm van een boekje met foto's (Sharebook). Als je voor Sharebook kiest, heb je dan de mogelijkheid om tegelijk 50 foto's af te drukken. Sharebook-foto's zijn meer elastisch, in vergelijking tot afdrukken. Je kunt deze foto's makkelijker met anderen delen door de foto's af te scheuren langs een lijn met de gaatjes. Er zijn mogelijkheden genoeg! Ontdek ze allemaal!

Twee kleine flesjes witte wijn versierd met foto's van verliefd paar, rol opgerold en vastgebonden met een jute touwtje; naast decoratieve groene takken en Colorland-Sharebooks.

3. Gepersonaliseerde (foto)cadeaus voor zoetekauwen

Een decoratief honing potje vastgebonden met jute; naast een lepel honing, afdrukken met een verliefd paar; en een boeket witte bloemen op de achtergrond.

Er is niets te verbergen - de overgrote meerderheid van mensen houdt van snoep, en slechts weinigen staan sceptisch tegenover hen. Daarom is het bij het maken van trouwcadeaus voor gasten verstandig om er rekening mee te houden om bijvoorbeeld een klein honing potje of een flesje snoep of koffie voor te bereiden. Elk element kan alleen maar met wat jute, jouw foto en / of een kaart met dankwoorden worden versierd. We zijn ervan overtuigd dat zelfgemaakte cadeaus het beste aandenken zijn. Verras dus jezelf en jouw gastenmet een buitengewoon trouwbedankje!

Koffie en snoep in kleurrijke flesjes versierd met jute en afdrukken; naast drie foto's en kleine roze bloemen.

4. Foto lolly's

Retro foto's op ijs stokken in een decoratieve pot; rond foto's; op de achtergrond een vaas met witte bloemen en een spoel van jute snaren snoer.

Met lolly's is het net als met chocolade - de meeste mensen zijn er dol op! :-) Misschien zou deze keer leuk zijn als je zelf lolly's maakt. Lolly's met jouw foto's zijn uitstekende decoratie en zeker een leuk trouwbedankje. Het enige wat je moet doen om zulke decoratie voor te bereiden, is om jouw mooiste afdrukken aan een houten stok te bevestigen (traditionele afdrukken, Insta foto's of Retro foto's)! Op de achterkant of onder de foto (zoals het in het geval van Retro foto's is) kun je bijvoorbeeld dankwoorden schrijven, zodat het geschenk nog persoonlijker wordt. Met een gepersonaliseerde foto met jouw tekst kun je bijvoorbeeld een bloem versieren of ... muffin! Er zijn talloze mogelijkheden!

Rechthoekige foto's die worden bevestigd aan ijs stokken en die zich in muffins bevinden. Muffins liggen op een houten dienblad; rond muffin: één foto, groene takken, geel krijt, ijs stokken en kaartjes met bedankje.

5. Mini scrapbook met jouw foto's

Mini scrapbook album met foto's van een verliefd paar en met het woord "Bedankt" op de eerste pagina. Rond het scrapbook liggen verschillende afdrukken, Sharebooks, groene twijgen en op de achtergrond is een boeket witte bloemen in een vaas te zien.

Of misschien wil je mini-scrapbook albums maken met jouw foto's? Bij Colorland is dat natuurlijk mogelijk! We weten dat de voorbereiding van zo'n cadeau meer tijd vereist, maar je hebt alleen 3 dingen nodig: een stuk stevig papier, decoratief karton en natuurlijk ook .... jouw foto's die je zou willen delen met jouw gasten. Om zo'n album te maken, kun je zowel traditionele afdrukken gebruiken als foto's uit jouw Sharebook. In ons voorbeeld presenteren we de basisversie van een scrapbook, maar onthoud dat je in hobbywinkels verschillende scrapbook accessoires kunt vinden zoals bijvoorbeeld: perforators, stempels en stickers die je kunt gebruiken om jouw eigen boekje te versieren.
Hoe zou jouw "album" eruitzien? Deel jouw ideeën met ons!

Mini scrapbook album met foto's van een verliefd paar en met het woord "Bedankt" op de eerste pagina. Zoom in op de derde pagina van het boek. Rond de afdrukken, Sharebooks, groene twijgen en een boeket witte bloemen in een vaas.

6. Waxinelicht

Of misschien een aandenken dat naar liefde ruikt? Geen probleem! Geef jouw huwelijksgasten een waxinelicht met jouw foto! Het is een klein ding, maar het zal zeker je budget niet overschrijden. Vergeet niet dat afdrukken heel veel mogelijkheden bieden. Aan de achterkant van de foto's kun je ook een paar dankwoorden schrijven aan elk van de gasten. Wat een leuk idee, toch?!

Een roze kaars in een pot met een foto van een bruidspaar opgerold in een rol. Rond roze macaron, losjes verspreide afdrukken, lint op een spoel, decoratieve groene takken en kleine roze bloemen.

7. Chinese gelukskoekjes

 Chinese koekjes gemaakt van foto's; rond koekjes foto's en Sharebooks; naast groene takken.

En wat zou je zeggen over een koekje (maar 100% fit!!!) die bovendien de toekomst voorspelt? :-) Het is ons volgende idee voor een originele mini-verrassing voor bruiloftsgasten. Onderaan vind je instructie hoe je zo'n cadeau kunt voorbereiden.
- Vouw de foto (we raden aan om Shareboek-foto's te gebruiken omdat, zoals je al weet, die elastischer zijn – dus beter voor vouwen) en plak in het midden ervan een kaart met een voorspel. Let op! Het is goed als je elk voorspel zo personaliseert dat het goed bij de concrete persoon past. Als je niet zo veel tijd hebt om 100/150 teksten te bedenken – is het verstandig om een paar neutrale teksten te bedenken om niemand te kwesten.

Zoom in op Chinese koekjes met voorspellingen, naast een kaartje met de woorden "Dit jaar zal je Parijs bezoeken" en een foto van een lachende vrouw.

8. Uitdeelzakjes

Er zijn veel stijlvolle en originele bedankjes. We moedigen je toch aan dat je altijd creatief bent. Het maakt niks uit of je een klein of luxe bedankje geeft, integendeel het gaat om het idee. We zijn er echter van overtuigd dat gepersonaliseerde cadeaus altijd de grootste indruk maken. Ons laatste cadeau idee zijn uitdeelzakjes. Dat kunnen gewone zakjes van grijs paier zijn. Maar door het toevoegen van een decoratief element worden ze niet meer gewoon. Als je uitdeelzakjes wilt versieren, neem bijvoorbeeld afdrukken (Insta of Retro foto's) en bevestig deze met behulp van een houten mini-paperclip op een grijs zakje. Tevredenheid gegarandeerd! :-)

Uitdeelzakjes versierd met een turquoise lint en Insta foto's die een verliefd paar presenteren; rond andere foto's, schaar en lint op een spoel, en ook een boeket witte bloemen in een vaas.

Welk idee vind je het leukst? Laat het ons weten! We hopen dat we je hebben geïnspireerd om zelf mini-cadeautjes voor trouwgasten te maken! Probeer het zelf en je zult zien dat het verbazingwekkende plezier is.

En als je andere cadeau ideeën hebt, moedigen we je aan om deze met ons te delen. Tag Colorland op Instagram en Facebook.