Nieuwe kwaliteit - Perfectly Clear (intelligente fotocorrectie)

by Julia, 24 Aug 2018
Een paar dozen en prints die op een tafel liggen

Wil je jouw foto's printen in de vorm van afdrukken of fotoboeken? Wil je de kwaliteit van jouw foto's verbeteren? We raden aan om van de optie: intelligente fotocorrectie (Prefectly Clear) gebruik te maken! Hier kun je ontdekken hoe deze optie werkt en op welke manier ze jouw foto's verbetert. Dus ... aan de slag!  

We zijn ervan overtuigd dat je al hebt ontdekt dat je tijdens het bestellen van: afdrukken, fotokalenders en fotoboeken de extra optie: intelligente fotocorrectie kunt kiezen. De intelligente fotocorrectie kost alleen 1 Euro, maar het is zeker de moeite waard om ervan gebruik te maken.  

De vergelijking van 2 foto's. Op de foto's bevindt zich een vrouw die een zwarte hoed en een witte hemd draagt. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, de foto aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie.

Natuurlijk kun je zelf de helderheid of het contrast van jouw foto's wijzigen. Je kunt ook verschillende filters aanbrengen om jouw foto's mooier te maken. Maar, als je niet precies weet, hoe je moet beginnen, of als je gewoon wilt dat iemand anders het voor jou doet – maak dan gebruik van onze extra optie – intelligente fotocorrectie. Het is een snelle en eenvoudige oplossing voor iedereen die bijvoorbeeld eerder geen ervaring had met fotobewerkingsprogramma's.

De vergelijking van 2 foto's. De foto's presenteren een vrouw die een rode coltrui en jeans tuinbroek draagt. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie.

De vergelijking van 2 foto's. De foto's presenteren een vrouw met blond lang haar. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie.

Perfectly Clear (intelligente fotocorrectie) – Waar gaat het eigenlijk om? 

Zoals we al eerder hebben geschreven is Prefectly Clear – de zogenaamde intelligente fotocorrectie. Maar wat betekent dat eigenlijk? Niks anders dan dat deze functie de onvolkomenheden corrigeert van die foto's, die het nodig hebben. 
Er moet echter worden benadrukt dat hoewel er geen menselijke factor bij betrokken is, heeft het algoritme een zeer goede precisie van de correctie. Het kan dus worden gezegd dat deze correctie vergeleken kan worden met het werk van professionele grafici.

De vergelijking van 2 foto's. De foto's presenteren het gezicht van een man die een ovale bril draagt. Foto aan de linkerfant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie.

Wat nog doet Perfectly Clear?

Perfect Clear stelt ook de toonwaarden van een kleur vast. Het maakt de foto’s lichter of donkerder en verbetert het contrast. Maar dat is niet het enige! De intelligente fotocorrectie verbetert ook de kleuren – de verzadiging en balans.

Kijk maar zelf! Het verschil is met het blote oog zichtbaar!

De vergelijking van 2 foto’s. Op de foto’s bevindt zich een vrouw die een blauw T-shirt draagt. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie.

De vergelijking van 2 foto’s. Op de foto’s bevindt zich een vrouw die een rood T-shirt draagt. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie

 De vergelijking van 2 foto’s. Op de foto’s bevindt zich een vrouw die een grijze jurk. Ze staat tussen palmbladeren. De foto aan de linkerkant – zonder intelligente fotocorrectie, aan de rechterkant – met intelligente fotocorrectie

We hopen dat je onze nieuwste optie Perfectly Clear (intelligente fotocorrectie) leuk vindt. Dankzij het gebruik van de intelligente fotocorrectie hoeft je je geen zorgen te maken dat jouw foto’s niet goed genoeg zijn. Heb je nog vragen? Als je meer vragen hebt, moedigen we je aan om naar het tabblad "Klantenservice” te gaan. Daar vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen die onze Klanten stellen.