BRUILOFTBOEK ALS EEN ... FOTOBOEK? CONTROLEER HOEVEEL KANSEN DIE JE HEBT!

by Julia, 18 May 2018
Paarzitting op de laag en lezen een gastboek 2 van de bruiloft

Een bruiloftsgastenboek is een perfect idee om jouw grote dag te vereeuwigen en jouw gasten in staat te stellen het te gedenken. Tijdens het organiseren van jouw huwelijksreceptie, moet je niet vergeten, dat een gastenboek essentieel is. Wanneer het stof bezinkt, kan je jouw grote dag reconstrueren vanuit het perspectief van jouw gasten. Het kan je enorm veel plezier geven!  Als je niet genoeg tijd hebt om deze speciale attractie te ontwerpen, kun je jouw vrienden om hulp vragen. Het enige dat je moet doen, is jouw foto's sturen en er zal werk van gemaakt worden. Het is makkelijk! Het zou zonde zijn om deze uitzonderlijke kans te verliezen om niet in acht te nemen dat je al deze mooie inzendingen op één plaats kan hebben, want de gelegenheid is echt buitengewoon!

Een gezin geniet van Colorland fotoboek.

Bruiloftboek als een fotoboek?

Om jouw gasten tijdens je huwelijksreceptie zo aantrekkelijk mogelijk te maken, hoef je alleen nog jouw fotoboek te ontwerpen waarin jij lege ruimtes kunt achterlaten, die zijn bedoeld voor jouw gasten. Ja, het is mogelijk om op de boekenpagina's van Colorland te schrijven! Geef jouw gasten een kans om enkele speciale woorden en hun eigen reflecties voor je achter te laten.

Een gezin geniet van Colorland fotoboek (2).

Hoe de afbeeldingen kiezen om in jouw gastenboek te printen?

Pasgetrouwden kiezen meestal de foto's gemaakt tijdens hun verlovingssessies. Als je een dergelijke sessie niet hebt gehad, kun je verschillende foto's gebruiken, die je het leukst vindt en ze gebruiken tijdens het ontwerpen van je boek.

Welk boek kiezen?

Jij kunt kiezen voor klassieke en exclusieve boeken. Je gasten kunnen gemakkelijk hun gedachten op de kaarten van het boek zetten. Het zal je daarna zo veel plezier geven!

Kies voor elegantie... ?

Fotoboek Exlusive.

Kies een exclusief fotoboek als jij een textielbekleding wil kiezen. Bepaal zelf welke je het meest bevalt. Glittery-omslagen in verschillende kleuren worden meestal gekozen in huwelijksfotografie. Of misschien geef jij de voorkeur aan een glanzende schaal in grijs metallic? Vergeet niet dat er een uitgesneden venster van 10x10 op de hoes zit waarin jij ook jouw afbeelding kan plaatsen :) Jij kan verschillende sjablonen gebruiken om jouw boek te ontwerpen. Ze variëren van eenvoudige pagina's met gewone pagina's tot meer levendige pagina's. Vergeet niet dat jouw gasten problemen kunnen hebben tijdens het schrijven op donkere pagina's. Maak het hen gemakkelijk!

...of misschien iets stijlvols?

Fotobook Klassik.

Als je geen interesse hebt in ecoleren of textielhoezen, kies dan voor fotoboek classic en beslis zelf hoeveel foto's je op de cover wilt plaatsen. Je opdrachtenboek kan veel foto's bevatten op de omslag of een collage van je eigen foto's. Je kunt zoveel afbeeldingen kiezen als je wil:)

Moedig jouw gasten aan om uitzonderlijke vermeldingen achter te laten!

In het begin weten jouw gasten niet wat ze in het boek moeten doen. Inspireer ze en voeg een aantal cliparts toe aan de pagina's, zoals harten of citaten die bij je grote dag passen! In onze editor vindt jij veel toevoegingen die op witte pagina's of tussen jouw afbeeldingen kunnen worden geplaatst. Kies de toevoegingen die het meest bij jij passen! Vergeet niet om wat pennen op de tafel te laten liggen. Jij kunt ook nadenken over een aantal extra dingen zoals stickers - maak je gasten in staat om op te vallen! Neem ook kinderen in overweging. Ze hebben mogelijk meer ruimte nodig. Geef ze meer pagina's, onze editor stelt jij in staat om heel veel pagina's aan jouw ontwerp toe te voegen, tot 160.  

Fotoboek Klassiek(2).

Het gastenboek is niet alleen een herinnering aan je herinneringen na je grote dag, maar ook een grote aantrekkingskracht tijdens je huwelijksreceptie. Informeer jouw gasten dat jij een boek speciaal voor hun inzendingen heeft ontworpen, vertel waar het zich bevindt en moedig hen aan om hun opmerkingen achter te laten - de volgende dag zal jij zien hoeveel plezier jij ze hebt gegeven :)

En vergeet niet, dat trouwfoto's vergen mogen worden in jouw computergeheugen of op jouw geheugenkaart - druk ze af als een fotoboek en presenteer jouw intimi, die tijdens jouw huwelijksdag bij jij waren met een geweldig cadeau! Laat ze je trouwdag keer op keer koesteren. Denk ook aan jezelf. Bekijk onze lay flat albums. Dat zijn unieke producten van hoge kwaliteit, die zijn gemaakt voor speciale gelegenheden. En jij moet toegeven, dat er niets speciaals is dan jouw trouwdag!

Wedding Photo Book Classic

Wedding Photo Book Classic – two kinds of cover

Wedding Photo Book Classic - 2

Wedding Photo Book Exclusive

Wedding Photo Book Exclusive, square

Wedding Photo Album with rigid pages

Wedding Photo Album with rigid pages -2