Vrolijk Pasen!

by Anna, 19 Apr 2019
Paars-witte paaseieren in een nest. Naast het nest bevinden zich gele tulpen. Alles wordt op een heldere achtergrond gepresenteerd. In het midden de woorden "Vrolijk Pasen!".

Geachte Klanten,

we wensen jullie een Vrolijk Pasen! Pasen staat voor het nieuwe leven en een nieuw begin. Het einde van de winter is gekomen. De lente is de tijd van ontwikkeling en groei. Na de koude winter, kunnen we nu elke dag een verandering in de natuur zien. De dagen zijn langer, buiten is het mooi weer, bloemen beginnen te bloeien en we zijn altijd in een goede bui. 
We wensen jullie van harte dat jullie die bijzondere tijd samen met jullie familie en vrienden doorbrengen. We willen dat jullie open staan  voor nieuwe uitdagingen en dat jullie van elke dag genieten! 
Vergeten jullie ook niet om tijdens deze bijzondere periode veel foto's te maken om deze daarna in een geweldig fotoboek te zetten.

Vrolijk Pasen!
Colorland-team

Een jongen en een meisje dragen hoofdbanden die op konijnenoren lijken. De jongen houdt een boeket tulpen en het meisje een mand met paaseieren. Op de achtergrond is er een houten muur en een gekleurde slinger.