Grappige en inspirerende verjaardag citaten

by Anna, 22 Jul 2022
De mensen vieren her verjaardagsfeestje

Een dag als een verjaardag, gebeurt een keer per jaar! Dit is een geweldige kans om een geliefde een bijzonder cadeau te geven – gepersonaliseerd, zelf ontworpen en met een persoonlijke boodschap. Een fotogadget, die je maakt zonder je huis te verlaten, is perfect voor deze rol. En als je het bovendien verrijkt met grappige en inspirerende verjaardag citaten, die dor ons zijn geselecteerd, zul je elke jarig verrassen!

Hoe voeg ik verjaardag citaten toe aan een fotoproduct

Maar voordat we ideeën gaan voor de beste verjaardag citaten voorstellen, is het de moeite waard om te onthouden, hoe je ze zelfs in je ontwerp kunt krijgen. De functie van het toevoegen van originele ondertitels op fotoproducten is te vinden in de online editor – dat wil zeggen, de plaatst waar je concept maakt. De optie om teksten toe te voegen wacht aan de linkerkant, onder het letterpictogram. Hier kies je het lettertype, de kleur en het hoofdlettergebruik. Dankzij zo’n personalisatie wordt je fotocadeau nog specialer!

Inspirerende verjaardag citaten

Verjaardagen zijn een geweldige gelegenheden om enkele motiverende slogans in te sluipen – vooral die, die de wind in de zeilen kunnen krijgen. We hebben de beste inspirerende verjaardag citaten hieronder verzameld. De kortere doen het goed op een fotomok, het liefst in combinatie met je favoriete foto’s. De langere moeten op hun beurt worden opgenomen in het Klassieke fotoboek, dat een dwarsdoorsnede is door alle jaren van de jarige, je kunt er foto’s uit je kindertijd, tienertijd, gezamenlijke uitstapjes in opnemen en het geheel decoreren met ontroerende citaten – je hebt er 28 tot zelfs 160 pagina’s voor. Zo’n geschenk zal zeker vele herten doen smelten!

"Werk hard. Speel het hard. Eet veel tart. Dat is een goed motto voor je verjaardag en voor het leven."
"Jong  zijn is een voorrecht. Aantrekkelijk zijn is een genetische gave. Cool zijn? Dat ben jij allemaal! Gelukkige verjaardag."
"Het beste van je leven moet nog komen."
"Ren niet te snel door het leven, want de beste dingen gebeuren wanneer we ze het minst verwachten."
"Altijs in staat zijn om terug te kijken en te zeggen, ik heb tenminste geen alledaags leven geleid." – Forrest Gump
"Tell de dagen niet, laat de dagen tellen." – Muhammad Ali
"Zing alsof niemand luistert, heb lief alsof je noot gekwetst bent, dans alsof niemand kijkt en leef alsod het de hemel op aarde is." – Mark Twain
"Je leeft maar een keer, maar als je goed leeft, is deze tijd genoeg." – Mae West
"Richt hoog, want zelfs als je mist, zul je tussen de sterren zijn."

Ingepakte cadeaus met verjaardag citaten voor haar

Grappige verjaardag citaten

Hoe maak je nog meer glimlach op je verjaardag? Geef de meest charmante, gangbare monturen cadeau, uiteraard verrijkt met bijpassende grappige verjaardag citaten! Dit is waar Memo Prints het beste werken, d.w.z. retro- afdrukken, perfect voor liefhebbers van de polaroid-stijl. Je kan ze niet alleen personaliseren met je favoriete grappige verjaardag citaten, maar je kunt ze ook bestellen met designergadgets om je foto’s in de ruimte weer te geven!

"Verjaardagen zijn de manier waarop de natuur ons vertelt, dat we meer taart moeten eten." – Edward Morykwas
"Vandaag is de oudste, die je bent geweest, en de jongste, die je ooit zult zijn. Maak er het beste van!" – Nicky Gumbel
"Retoucheer alstublieft mijn rimpels niet. Het heft zo lang geduurd voordat ik ze verdiende." – Anna Magnani
"Je bent jarig, je weet wat dat betekent. Tijd voor jou om onhandig te glimlachen terwijl vrienden en familie je verjaardagsliedje verknoeien. Goede Tijden!"
"Het geheim van jong blijven is om eerlijk te leven, langzaam te eten en te liegen over je leeftijd." – Lucille Ball
"Hoe ouder je wordt, hoe beter je wordt, tenzij je een banaan bent." – Betty White
"Je bent misschien prehistorisch, maar je bent in ieder geval niet uitgestorven! Gelukkige verjaardag!"
"Pst, word niet volwassen! Het is een val."

De man heeft een cadeau met verjaardag citaten voor hem in zijn handen

Gelukkige verjaardag citaten voor hem

Een gepersonaliseerd cadeau voor een jarige is een echte uitdaging. Om het een beetje makkelijker te maken, hebben we de meest interessante gelukkige verjaardag citaten voor hem gevonden – je kan ze gebruiken bij het ontwerpen van je persoonlijke fotocadeau!

"Je weet, dat je oud wordt als de kaarsen meer kosten dan de taart." – Bob Hope
"Het leven is verschrikkelijk, maar ik heb besloten, dat het mooi is." – Bohumil Hrabal
"Proost op jullie voor weer een reis rond de zon!"
"Geboren worden is een heel universum Cadeau krijgen." – Jostein Gaarder
"Je werd geboren en de wereld werd een betere plek."
"Je bent niet ouder – je bent gewoon meer gedistingeerd."
"Tel je leeftijd op vrienden, niet op jaren. Tel je leven met glimlachen, niet met tranen." – John Lennon
"Geen wij man heeft ooit jonger willen zijn." – Jonathan Swift

De vrouw krijt haar cadeau met verjaardag citaten

Gelukkige verjaardag citaten voor haar

Een van de vrouwen van je leven – moeder, oma, vriendin, zus – is binnenkort jarig? Het past perfect! Ontwerp speciaal voor haar een foto op canvas, die haar schoonheid in volle vorm laat zien. Voor een meer verjaardaggevoel, kun je de klassieke gelukkige verjaardag citaten voor haar aan je ontwerp toevoegen. We raden echter iets anders aan – in plaats van de standaard ‘’honderd jaar’’, plaats je op de foto een spreuk, die je aan de jarige doet denken of een inspirerend citaat. Hieronder hebben we een paar van de meest interessante suggesties verzameld, waardoor je haar niet alleen tot actie aanzet, maar ook laat zien hoe belangrijk ze voor je is. Niet alleen op je verjaardag!

"Ik wil, dat je moedig bent. Je moet nergens bang voor zijn (…) De wereld is vol liefde en de lente komt overal." – Lucy Maud Montgomery
"Doe elke dag een ding, waar je bang voor bent." – Eleanor Roosevelt
"Leef in het moment, tenzij het moment onaangenaam is – neem in dat geval en koekje!"
"Neem de dagen als Cadeau." – Tove Jansson
"Jeugd heeft geen leeftijd." – Pablo Picasso