STARBOOK – onze nieuwe ster. Ontdek het nieuwe fotoboek!

by Anna, 24 May 2019
2 Starbooks met foto's van een verliefd paar; naast tulpen in een vaas; op de achtergrond een bank en andere fotoproducten.

Zoals je al weet, willen we jou enkele malen per jaar met verschillende nieuwe producten verrassen. We modificeren en verbeteren onze producten om jou altijd de best mogelijke kwaliteit aan te bieden. Deze keer hebben we onszelf overtroffen. We hebben speciaal voor jou een helemaal nieuw product gecreëerd – het STARBOOK. We moedigen je nu dus aan om alle informatie over onze nieuwe ster te ontdekken!

Wat is eigenlijk een STARBOOK?

Ons Starbook is een fotoboek van de hoogste kwaliteit. Het Starbook is iets waar de professionele fotografen en ook amateurfotografen :-) er sinds lange tijd naar hebben uitgekeken. We zijn ervan overtuigd dat ons Starbook 100% aan jouw verwachtingen zal voldoen. Je zult zeker met de scherpte van jouw foto's en kleurencapaciteit tevreden zijn.

Zoom in op een open boek. In het boek bevindt zich de foto van een vrouw die rood haar heeft;  op de achtergrond van een witbloeiende boom.

Zoom in op de blauwe tinten van de lucht; naast het Staarbook een kopje koffie.

Hoe onderscheidt het STARBOOK zich van onze andere fotoboeken?

Ons STARBOOK onderscheidt zich van andere Colorland-fotoboeken vooral door de innovatieve printtechnologie. Hoewel het boek nog steeds wordt afgedrukt en niet belicht, kunnen de effecten van printen zeker  worden vergeleken met de kwaliteit van onze Luxe fotoalbums. Het ziet er zo uit dankzij het gebruik van de beste inkjetprinters!

Zoom in op een open Staarbook

Wat betreft de dikte van het papier, worden STARBOOKS geprint op een sneeuwwit glanzend papier met een opvallende structuur en een gewicht van 205 g / m2. Het is een professioneel papier van hoge kwaliteit, speciaal ontworpen voor het printen van fotoboeken met inkjetprinters.

 Zoom in op de handen van een vrouw. Ze bladert Staarbook door.  Op de achtergrond een tefeltje met een kopje koffie erop.

Als men een STARBOOK met andere fotoboeken wil vergelijken, kan het niet worden vergeten over de kaft. Waarom? Omdat de kaft meteen in de ogen springt.  De kaft van een Starbook heeft een fluweelzachte textuur. Bovendien wordt de kaft gevuld met een foam waardoor de omslag de sponsachtig effect krijgt. Eerder was dit soort omslag alleen in het Luxe album beschikbaar. Nu kun je ook jouw eigen Starbook met een vergelijkbare omslag bestellen :-)

Zoom in op een hand van een vrouw die de kaft van een Staarbook aanraakt.

Tussen welke fotmaten kun je kiezen?

Het Starbook is momenteel verkrijgbaar in 4 formaten: 20x20cm, A4 staand/liggend en 30x30cm. Wat betreft de sjablonen, hoeft je je niet te beperken tot alleen een paar kant-en-klare sjablonen. We hebben voor jou veel kant-en-klare sjablonen voorbereid. Maar, als je niet gebruik wilt maken van onze voorstellen, kun je natuurlijk zelf jouw fotoboek vanaf het begin tot einde ontwerpen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Jouw mooiste foto's in een Starbook?

Twee Staarbooks die op een tafel liggen – één Staarbook ligt open, het tweede is gesloten. Naast Staarbooks een kopje koffie en een vaas met bloemen.

Zoom in op de foto van een meisje met blond haar.

Ons Starbook is een uniek fotoalbum. Zijn uitzonderlijkheid heeft zeker te maken met de gebruikte printtechnologie en het soort papier. Vraag je je af welke foto's je in dit soort album kunt plaatsen? Het hangt alleen van jou af! We bevelen echter om vooral foto's van je bruiloft, doop of heilige communie van jouw kind en andere speciale gelegeheden te plaatsen. Op een dergelijke manier maak je een professionele portfolio met jouw bijzondere foto's. Maar, als je natuurlijk wilt, kun je er ook vakantiefoto's zetten of foto's van je familie en vrienden. We garanderen dat je zeker tevreden zult zijn met het eindresultaat.

Een open Staarbook met een foto van een jong paar. Het boek ligt op een klein tafeltje.

Samenvattend kan het worden gezegd dat ons STARBOOK de echte ster in ons assortiment is. Het produceren van zo'n fotoalbum neemt ook meer tijd in beslag dan het producteren van een Klassiek of een Premium fotoboek. Het vereist veel manuele arbeid (het gaat vooral om lijmen en binden van het fotoboek). Het Starbook is een handgemaakt album dat veel indruk op iedereen maakt.

We moedigen je aan dat je ons nieuwe album zelf ontdekt. Het is zeker de moeite waard. En als je nog steeds niet 100% overtuigd bent, kijk dan naar onze video.