Kies het formaat van Insta-foto's

13x13

Formaat 10x10

  • ideaal voor fans van Instagram-styling
  • prijs per stuk vanaf 0.39€
Bestel Insta foto's
13x13

Formaat 13x13

  • een geweldige keuze voor wandcomposities
  • prijs per stuk vanaf 0.49€
Bestel Insta foto's

Insta foto's bijsnijden

Insta foto's bijsnijden

Zonder kader

Deze optie is bestemd voor mensen die niet graag witte randen hebben op foto's. Als je deze optie kiest moet je er wel rekening mee houden, dat sommige elementen niet meer zichtbaar zullen zijn zoals op de originele versie.

Volle kader

Deze optie verzekert je, dat alle elementen van de foto zelf op de afdruk zichtbaar zullen zijn. Aan de zijkanten kunnen er witte randen aanwezig zijn om de proporties van de originele foto te behouden ten opzichte van de standaardfoto.

Witte kader

Foto's met witte randen diie de proporrtie van het formaat 2:3 hebben worden rondom voorzien van een extra rand. Somige elementen van de originele foto kunnen niet worden inbegrepen omdat ze buiten het kader vallen.

Verschillende kleureffecten Gekleurd, Wit-Zwart of Sepia

Verschillende kleureffecten

Foto's in kleur behoren sinds lange tijd tot deze die als standaard worden erkent. Heb je er toch aan gedacht hoe ze eruit zouden zien in sepia of zwart-wit?

Moderne vierkante kadertjes Nieuwe manier van foto's afdrukken

Moderne vierkante kadertjes

Om aan de verwachtingen van onze meest veeleisende klanten te voldoen, hebben wij een nieuwe manier van foto's afrukken ontwikkeld, namelijk - Insta foto's. Omdat we toch allemaal gebruik maken van een mobiele telefoon, kunnen we met gemak de meest prachtige, belangrijke en hilarische momenten van ons leven opvangen en delen via Social Media. Zonder dat je het weet heb je reeds een heleboel foto's verzameld en is het een goed idee waard om deze ook te bewaren op papier!