Ga je binnenkort trouwen? - bedank je ouders met een gepersonaliseerd cadeau

by Anna, 14 Feb 2021
Zoom in op een open boek. Op de linkerpagina pagina – een foto van twee handen die elkaar vasthouden; op de tweede pagina - een fotocollage. Het fotoboek ligt op een lichte, houten achtergrond.

Eindelijk! Het is al zo dichtbij! Deze enige, bijzondere dag! Tijdens de voorbereidingen is het de moeite waard om ervoor te zorgen om cadeautjes voor ouders te bedenken. Zo’n geschenk roept na jaren nog bijzondere herinneringen van de bruiloft op. Wil je dat jouw cadeau bijzonder is maar je hebt er eigenlijk geen idee hoe het zal moeten eruitzien? Ben je steeds op zoek naar iets buitengewoons? We weten dat het niet zo makkelijk is om een goed cadeau voor ouders te vinden. Daarom hebben we een lijst opgesteld met een paar leuke cadeau bedankjes. Laat je inspireren!

Zoek je een cadeau voor jouw ouders? Je moet je eerst afvragen hoe het zal moeten eruitzien. Ouders zijn namelijk de belangrijkste personen in het leven van elk kind. Ouders zijn toch die mensen, die je hebben gevormd tot die persoon die je nu bent. Daarom zou het onder andere goed zijn om voor hen een origineel cadeau te bedenken; het cadeau waarvan ze kunnen zien dat je er veel aandacht aan hebt besteed om dit iets personlijks te vinden en voor te bereiden.  Om jou een beetje te helpen iets bijzonders voor te bereiden, hebben we onderaan een lijstje opgesteld van interessante cadeautjes. We - bij Colorland - geven natuurlijk voorkeur aan gepersonaliseerde cadeaus. Onze cadeaus kunnen zowel grappig maar tegelijkertijd emotioneel zijn, origineel maar niet te overdrijven. Zoek je dus iets bijzonders? Bij Colorland bij je aan het juiste adres!

Ons lijstje:  
- Premium fotoboek – dit soort fotoboek is in 4 formaten verkrijgbaar. Je kunt voor een linnen of een lederen kaft kiezen. Op de kaft bevindt zich een klein venstertje voor jouw lievelingsfoto. Het Premium fotoboek kan van 28 tot 160 pagina's bevatten.
- Fotoboek A3 – dit fotoboek onderscheidt zich van onze andere fotoboeken door het formaat. Het is ons grootste fotoboek. Wat leuk aan dit fotoboek is, is dat je zelf de kaft kunt personaliseren. Dus, als je wilt, kun je op de kaft foto's, teksten en cliparts plaatsen. Dit fotoboek kan ook van 28 tot 160 pagina's hebben.
- Starbook – het is onze nieuwe ster. Om dit fotoboek te printen, maken we gebruik van de beste apparatuur. In dit fotoboek zijn alle details goed zichtbaar. De kwaliteit van ons Staarbook kan worden vergeleken met de kwaliteit van professionele producten. Als je dus op zoek bent naar een fotoboek in de best mogelijke kwaliteit waar al jouw foto's uitstekend zullen eruitzien, kies voor Starbook! Ons Staarbook kan, zoals onze andere fotoboeken, van 28 tot 160 pagina's bevatten.
- Luxe album – is het enige album dat wordt belicht en niet geprint. Het is in 5 formaten verkrijgbaar. Het Luxe album behoort, zoals er zelf de naam naar verwijst, tot de top-producten. De kaft van dit fotolbum wordt gevuld met een foam en de pagina's zijn 4 keer steviger dan in onze andere fotoboeken. De beste kwaliteit dus!

Welke foto's kun je in zo'n boek zetten?

Onderaan presenteren we 4 leuke ideeën hoe je onze fotoalbums kunt gebruiken.

1. Verloving fotoshoot

Foto van twee fotoboeken getoond op een donkere houten achtergrond; bloemen en decoratieve planten aan beide zijden. Eén open boek met de foto's van het bruidspaar en tekst: "Thaks for teaching us how to love!"; naast het open boek - een gesloten fotoboek met een turquoise omslag.

Als je besluit om een fotoshoot te maken (gemaakt door een professionele fotograaf of amateurfotograaf), is het de moeite waard om daarna deze gemaakte foto's te gebruiken in een fotoboek voor ouders. Het belangrijkste is dat je tijdens de fotoshoot jouw gevoelens laat zien. Wees dus niet bang om te lachten of om liefde te tonen :-) Denk eraan dat het geluk van kinderen het belangrijkst voor ouders is! De bedankt tekst kan dan op de cover of op de eerste pagina van een gepersonaliseerd album zichtbaar zijn. Je kunt ook een dankwoord op afzonderlijke pagina's zetten in de vorm van korte commentaren bij de foto's.

Zoom in op twee boekomslagen. In de venstertjes - foto's van het bruidspaar.

Zoom in op een open fotoalbum dat wordt belicht; op de achtergrond een boeket witte bloemen.

Foto's van een verliefd paar; onderaan een fotoboek - mooie bloemendecoratie.

Foto's van een verliefd paar; onder een van de foto's de tekst: "Love is in the air". Fotoboek gepresenteerd op een witte houten achtergrond; onder mooie bloemendecoratie en een kleurrijke doos.

2. Foto's die geschiedenis van jouw liefde tonen – vanaf het begin tot huwelijksaanzoek

Zoom in op een open Starbook met foto's van een verliefd paar.

Zo'n fotoboek met foto's - die het verhaal van jouw liefde weergeven - kan een uniek souvenir zijn voor zowel jou - de toekomstige honeymooner als jouw ouders. Dankzij zo'n fotoboek kun je laten zien dat je nu dankzij hen en hun opvoeding een succesvolle relatie hebt met jouw andere helft.

Foto van een vierkant fotoboek met foto's van een verliefd paar. Het album ligt op een houten tafel; bovenaan een rood lintje en schaar; aan de linkerkant witte bloemen.

Zoom in op twee gesloten Staarbooks – een A4 Starbook en een vierkant Starbook; allebei albums worden op een houen achtergrond gepresenteerd.

3.  Al jouw foto's

Een open boek met foto's van een meisje en een jongen; aan de rechterkant, in de hoek wordt een cadeautje getoond; aan de linkerkant een boeket witte bloemen.

Een open boek met foto's van een meisje en een jongen; rondom het album een rood lint, een kopje koffie, een kaars en een groene tak.

Twee fotoboeken – een gesloten fotoboek met een foto van een verliefd paar en de tekst "Thank you"; naast het tweede boek (aan de linkerkant foto's van een meisje en een jongen). Bovenaan de fotoboeken - een rood lint en schaar; in de rechterbovenhoek een boeket witte bloemen.

Een tijdreis, vooral op zo'n bijzondere dag als de trouwdag, is zeker een groot avontuur. De trouwdag is voor veel personen een van de belangrijkste dagen in het leven. Het is de dag vol met vreugde, maar het is ook de dag vol met nostalgie. Volgens ons is het dus leuk om op deze dag alle de meest bijzondere gebeurtenissen opnieuw met jouw ouders en vrienden te beleven. Laat hen zien dat je dankbaar bent voor alles: voor hun liefde, hun betrokkenheid, hun vriendschap. We moedigen je aan om een fotoboek te ontwerpen met zowel jouw jeugdfoto's als jouw tegenwoordige foto's. Geef dan zo'n cadeau aan jouw ouders op de dag van je ceremonie! Tranen van emotie gegarandeerd!

Zoom in op een open boek. Op de linkerpagina pagina - een foto van twee handen die elkaar vasthouden; op de tweede pagina - een fotocollage. Het fotoboek ligt op een lichte, houten achtergrond.

Twee open Luxe fotoalbums die worden belicht, niet geprint. De foto's laten een verliefd paar zien.

4. Jouw foto's - stukjes papier met dankwoorden aan jouw ouders

Close up on two Luxury Albums. Pictures of a couple holding paper hearts with captions in an open album. Red decorative hearts and a branch next to the albums.

Nog een ander idee om jouw ouders te bedanken? Hier is het! Organiseer een fotoshoot en maak creatieve foto’s! Ons voorstel is om voor de fotoshoot op verschillende gekleurde stukjes papier bedankjes voor ouders te schrijven (op elk stuk papier andere bedankjes). Dan ga met die kaartjes met bedankjes bijvoorbeeld naar het park en maak in het mooiste scènetje bijzondere foto’s. Onze tip! Een foto = een bedankje! Waarvoor kun je bedanken? Voor de hulp, betrokkenheid, waardevolle adviezen, geduld, liefde, broers en zussen ... Er zijn zoveel mogelijkheden!

Close up on an open photo book (Starbook) with photos of a couple holding photo prints with captions. White flowers bouquet on the left side and a colourful gift in the upper right corner.

Natuurlijk – dat, wat je in zo'n fotoboek wilt zetten, hangt alleen van jou af en ... van de tijd die je aan het voorbereiden van zo'n gepersonaliseerd cadeau besteedt. Met behulp van foto's kun je bijvoorbeeld in de vorm van een sprookje een verhaal vertellen over jouw leven vanaf de geboorte tot jouw trouwdag. Als je van plan bent om zoiets te maken, vergeet alleen niet om te beginnen met de woorden "Er was eens ..."! :-) Of misschien heb je een idee om een stripboekje uit je foto's te ontwerpen? Onze online-editor geeft jou veel mogelijkheden. Om een stripboek te maken, voeg aan jouw project leuke tekstballonnen en grappige teksten toe!

Welk idee vind je het leukst? Misschien heb je andere ideeën die je met anderen wilt delen? We zijn zeer nieuwsgierig wat je hebt bedacht! Tag ons op Instagram en Facebook! En nu ... aan de slag!
Wacht dus niet langer! Creër een origineel, gepersonaliseerd cadeau voor jouw ouders in de vorm van een Klassiek/ Premium fotoboek, een Starbook of een Luxe album. Het “WoW”-effect gegarandeerd! De beste aanbiedingen kun je hier vinden! Check regelmatig onze blog om altijd op de hoogte te zijn met de nieuwste deals en andere bruiloft inspiratie.