DIY cadeau-ideeën voor de zomervakantie

by Anna, 10 Sep 2021
Geliefden delen een diy zomercadeau uit

Tuinfeesten, verjaardagen in de buitenlucht of gewoon gezellig afspraak in een kleine groep... In de zomer zijn er veel gelegenheden om het te vieren. En als het op vieren aankomt, zijn er geschenken recht uit het hart, en dat zijn de mooiste. Wil je iemand bedanken voor de tijd samen, of ga je misschien naar een zomers verjaardagsfeestje? Speciaal voor jou hebben we een paar zomerse cadeau-ideeën opgesteld die perfect zijn om zelf te maken. Is er een betere combinatie dan een vakantiesfeer en een cadeau dat mooie herinneringen oproept? Precies!

Fotomagneten bevestigd aan het magneetbord

Fotomagneet – fenomeen zomervakantie cadeaus!

Perfecte diy zomercadeaus voor vrienden? Eentje waar je om moet lachen! Het voordeel van fotomagneten is dat het voldoende is om de juiste foto te kiezen om van een gewone magneet een mini-kunstwerk te maken dat herinnert aan je favoriete momenten. Het is het beste om een hele set gepersonaliseerde magneten te geven - een voor elke geliefde of... de hele set alleen voor de gelukkige. Op onze website vind je sets in verschillende maten (6,5x6,5 cm, 9x13 cm, 9x9 cm, 15x21 cm) en aantallen (sets van 3 en 6 stuks). Perfect om een originele compilatie van toffe momenten te mixen!

De juiste fotokeuze is echter niet alles. Het is goed om de fotomagneten ergens anders uit te stallen - en let op, het hoeft geen koelkast te zijn. Het enige dat je hoeft te doen, is een speciaal magnetisch bord kopen, waarop je aantekeningen en een galerij met magneten kan maken. Effect? Echt uniek, zeker als je je favoriete quotes of fragmenten van gesprekken met vrienden tussen de fotomagneten zet.

Vakantie fotolijst

Er zijn enkele foto's die gewoon zichtbaar moeten blijven. Gelukkige momenten van vakantie, een portret gemaakt op het strand, glimlachen van een verjaardagsfeestje - het is jammer om zulke momenten in een album te verstoppen. Maar hoe doe je iets in de geest van zomerse cadeau-ideeën met een coole foto? Het is eenvoudig - je hoeft alleen maar een paar decoraties, een houten frame, hete lijm en natuurlijk een paar vrije momenten voor te bereiden.

Een vrouw maakt een fotolijst voor zomerse cadeau-ideeën voor vrienden

Als dit een foto in een zeeklimaat is, kun je deze versieren met schelpen (er zal altijd in je huis zijn) en meermin, veelkleurige glitter, verkrijgbaar bij elke kantoorboekhandel. Hebt je een oude lijst na een spiegel of een canvas te gebruiken? Zo'n setting is ook perfect voor een diy fotolijst! Het enige wat je hoeft te doen is een paar rijen jute touwtjes aan de binnenkant bevestigen, waar je later foto's aan vastmaakt met houten clips.

Andere, interessante elementen, perfect voor het decoreren van het frame:
- kunstbloemen in pastelkleuren die diy-frames zullen veranderen in de perfecte zomercadeau-ideeën voor haar;
- gekleurde knoppen;
- droogbloemen, perfect als achtergrond voor foto's;
- kleine speelgoedautootjes.

DIY fotoalbum zomer cadeau-ideeën

Cadeau-ideeën voor de zomervakantie - fotoalbum!

Waarschijnlijk heeft iedereen ze in huis - vergeten afdrukken in een grijze doos, ergens begraven tussen andere souvenirs. Het is tijd om ze uit "ballingschap" te halen en een tweede leven te geven! En dit zal gebeuren als we iemand een zelfgemaakt fotoalbum geven dat hen uitnodigt om door hun favoriete herinneringen te reizen. Wat hebben we nodig om zo'n geschenk te maken? Zoals bij de meeste cadeau-ideeën voor de zomervakantie, is je fantasie de enige limiet. En het assortiment van een kantoorboekhandel waar je een lege "basis" voor het album kunt inslaan - perfect om op te plakken, te ontwerpen en om te toveren tot een uniek cadeau!

Een vrouw die een fotoboek leest

Fotoboek van je favoriete momenten

De beste herinneringen gesloten in een unieke vorm - zo kun je het idee van een vakantiefotoboek samenvatten. Het is leuk om er een op je plank te hebben, maar het is nog beter... om een exemplaar te geven aan iemand van wie je houdt. Vooral dat een fotoboek een uiterst universeel cadeau-idee is - het zal zowel als zomercadeau-ideeën voor hem werken en als souvenir voor een grootmoeder of een tiener op een verjaardag. Dit alles natuurlijk dankzij de mogelijkheid tot personalisatie, die volledig afhangt van jou als auteur van het project. Met behulp van de intuïtieve online-editor zorg je voor elk, zelfs het kleinste detail van een fotoproduct, zoals het toevoegen van een grappige tekst of een sticker die een foto perfect samenvat. Op de COLORLAND-website vindt je ook een brede selectie zomersjablonen - dus als je binnenkort een cadeau-mogelijkheid hebt, is er maar één richting voor cadeau-ideeën voor de zomervakantie!