Einde van schooljaar - heb je een idee voor een schoolherinnering?

by Julia, 04 Jun 2018
Foto canvas en schooljaarboek.

Einde van schooljaar is net om de hoek. Het is een heel belangrijk en gewenst moment voor zowel studenten als leraren, want het is het einde van hard werken gedurende het hele schooljaar. Het is de moeite waard om het te vieren en te onthouden. Je kunt een unieke herinnering creëren. Weet je wat we boedoelen? Laat je inspireren!

Elke persoon heeft verschillende connotaties met school. Iedereen die geslaagd is, kan die onvoorzichtige momenten vol plezier, schoolvriendschappen en schoolreisjes waarderen. Het zou geweldig zijn om ze allemaal op een buitengewone manier te herdenken - ongeacht of je een ouder bent en je een cadeau voor je kind wilt maken, of een leraar, die een herinnering aan elk van je studenten wilt geven. Colorland laat je 2 geweldige schoolinspiraties gebruiken!

1. Enkele tientallen pagina's met herinneringen op de pagina's van een Jaarboek

School Photo Book for children from primary schools

Weet jij wat een Jaarboek is? Natuurlijk hebt jij die naam al vaak ontmoet. Een Jaarboek is een album met foto's van alle studenten en leraren van één jaar. Vanzelfsprekend, kunt jij het zelf maken, de foto's in een traditioneel album plakken. Maar waarom zou jij dit doen als je al jouw foto's op jouw telefoon, camera of harde schijf hebt staan? Maak een Jaarboek als een gepersonaliseerd fotoboek!

Met Colorland kunt jij veel sjablonen gebruiken, die perfect zijn om het einde van het schooljaar te herdenken. Je hoeft niet te wachten tot het einde van je opleiding. Je kunt elk schooljaar documenteren en een geweldige collectie fotoalbums maken, waar je na vele jaren weer op terug zult komen.
Onthoud - je kunt alleen door je verbeelding worden beperkt!

Preschoolers – perfect for a school photobook for preschoolers created in pastel colours.

Kleuters - perfect voor een schoolfotoboek voor kleuters gemaakt in pastelkleuren.

Cool School – an innovative template for secondary school students.

Cool School - een innovatief sjabloon voor middelbare scholieren.

School Note – a yearbook template looking like a notebook.

School Notitieboek - een jaarboeksjabloon die op een notitiebook lijkt.

For graduates – an elegant yearbook template in white and navy blue colours, perfect for secondary school pupils and students.

Voor gediplomeerden - een elegant jaarboeksjabloon in witte en marineblauwe kleuren, perfect voor leerlingen in het secundair onderwijs en studenten.

Super Class – an original template with unique spreads

Superklas - een originele sjabloon met unieke spreads.

Oké, maar met wat te beginnen?

Een recept voor een jaarboek is heel eenvoudig

Verzamel de foto's van je klasgenoten en je leraren (we raden ze aan in een digitale vorm) en nodig ze allemaal uit om plezier te hebben, tijdens het maken van je jaarboek! Laat iedereen een aantal foto's kiezen van schoolreisjes of schoolfeesten, die voor hen het belangrijkst zijn. Dankzij dat kunt je een geweldig persoonlijk album maken vol met de mooiste herinneringen.

School photobooks for secondary school pupils

Laten we een stap verder gaan en jouw klasgenoten vragen om hun eigen inschrijvingen!

Jaarboeken worden meestal in grote hoeveelheden besteld - om een stuk aan elke student te geven. Het is een geweldige gelegenheid om wat extra inschrijvingen van je klasgenoten te verzamelen. Natuurlijk kunt je jouw foto's in onze online editor ondertekenen, maar we hebben een geweldig idee om jouw jaarboek nog waardevoller te maken!

Wissel je boeken uit, zodat iedereen persoonlijke inschrijvingen van schoolvrienden kan verzamelen. Het is leuk, niet alleen voor kinderen, maar ook voor oudere leerlingen en studenten!

2. Schoolgeheugenboord - school of universitaire herinneringen elke dag in je kast

Schoolgeheugenboord is een ander idee voor een schoolherinnering. Het is erg populair in sommige delen van de wereld. Geheugenboorden worden in veel verschillende formaten afgedrukt, meestal als posters. Maar we stellen voor om een foto canvas te maken, als een schoolgeheugenboord! Het is een praktische en hoogwaardige schoolherinnering, die je elke dag aan je schoolvrienden en leraren herinnert.

School canvases – different sizes and templates

En nogmaals, Colorland komt met de ideeën. Bekijk de sjablonen voor schoolgeheugenboorden. We zijn er zeker van, dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden - kleuters en studenten. Upload foto's van je klasgenoten, leraren, schoollogo en creëer een geweldige herrinering, die tegelijkertijd, een geweldige decoratie aan je muur zal zijn.

Laten we naar het belangrijkste gaan: bekijk welke sjablonen we hebben voorbereid!

Kindergarten Bus – photo canvas for preschoolers in yellow and blue colours.

Kleuter-bus - foto op canvas voor kleuters in gele en blauwe kleuren.

Coloured Board – photo canvas for children in vivid colours.

Kleurrijke boord - foto op canvas voor kinderen in levendige kleuren.

Paper Scroll Board – a school canvas imitating a paper reel.

Papierboord - een school canvas, die een papierrol imiteert.

College Memory Board – an elegant and classic memory board with decorative ribbons.

Hogeschoolboord - een elegant en klassiek geheugenboord met decoratieve linten.

Modern Board – a modern school memory board with geometrical shapes

Modern boord - een modern schoolgeheugenboord met geometrische vormen.

Dus waar vraag je je over af? Laten we dit doen! Als je geïnteresseerd bent in een van onze producten in een grotere hoeveelheid, neem dan contact met ons op en wij zullen speciaal voor je een aanbieding maken, die zeker aan jouw verwachtingen zal voldoen!