Fotoboek
Kaft

Fotoboek
Papier & afdruk

Fotoboek
Formaten

Klassiek Fotoboek kaft

Kaft Klassiek Fotoboek

Harde kaft beschikbaar in glans of mat laminaat, die compleet gepersonaliseerd kan worden met jouw eigen foto's en tekst.

 

Exclusief Fotoboek kaft

Kaft Premium Fotoboek

Elegante kaft van eco-leder of textiel in verschillende vormen en kleuren. Aan de voorkant een venstertje voor een foto.

 

 

Luxe Album kaft

Kaft Luxe Album

Harde kaft in mat laminaat, met inbegrepen spons. Kan volledig door het toevoegen van eigen foto's en teksten gepersonaliseerd worden.

Klassiek Fotoboek papier

Papier Klassiek Fotoboek

Van 28 tot 160 pagina's van hoge kwaliteit die dankzij het toevoegen van eigen foto's gepersonaliseerd worden. Digitaal geprint op een elegant Silk-papier met een half-matte afwerking (200 g/m2).

Premium Fotoboek papier

Papier Premium Fotoboek

Digitale afdruk op een elegant, stevig Silk-papier met een half-matte afwerking (200 g /m2 ). Het premium fotoboek kan van 28 tot 160 pagina's bevatten.

Luxe Album papier

Papier Luxe Album

Platliggende binding met dikke en stevige pagina's aan de binnenkant (800 g/m2) met professioneel fotopapier Koda Ektacolor Edge met een lichte tint in mat.

Klassiek Fotoboek formaten

formaten Klassiek Fotoboek

Beschikbaar in 2 A4 formaten : verticaal 20x30cm , horizontaal 30x20cm, horizontaal A3  and 2 vierkante formaten: 20x20cm en 30x30cm.

Exclusief Fotoboek formaten

formaten Exclusief Fotoboek

Beschikbaar in 2 A4 formaten : verticaal 20x30cm , horizontaal 30x20cm and 2 vierkante formaten: 20x20cm en 30x30cm

Luxe Album formaten

formaten Luxe Album

Wij bieden de volgende formaten aan: horizontaal en vierkante. Horizontaal is in A5 en A3 formaat. Vierkanten daarin tegen zijn beschikbaar in maat 15x15 en 20x20 cm.