JIJ BENT DE PERFECTE AMBASSADEUR

  • Neem je deel aan verschillende projecten? Ben je lid van verschillende vereningen?
  • Je hebt wat vrije tijd en je bent op zoek naar een extra vrijwillige activiteit.
  • Je hebt veel vrienden - dichte en verre vrienden, vrienden op het werk en / of buiten het werk.
  • Je bent online en / of offline actief.
  • Je probeert je profiel te ontwikkelen op sociale netwerken - je voegt vaak nieuwe berichten toe, je verhoogt het aantal followers (FB / Insta / YT, etc.).
Beschrijf je een van deze punten of balanceer je ergens tussenin? Je bent onze ideale ambassadeur! Neem contact met ons op!

Wat krijg je?

GELD

Je ontvangt 20% commissie voor elke gebruikte code (ongeveer 2,5 Euro voor elk product).

Wij zijn een wereldwijd en verantwoordelijk bedrijf. We betalen geld voor het geleverde werk (geld - geen producten en kortingen :-)). Voor elke verkochte productcode (die je zult aanbieden tegen een prijs die tot -80% lager ligt dan in ons standaard aanbod), ontvang je een commissie van 20% (ongeveer 2,5 € voor elk product). Jouw winst voor duizend gebruikte codes bedraagt 2.500 €.

meer lezen

VRIJHEID

Je hoeft niet te investeren. Je bepaalt zelf wanneer, op welke manier en naar hoeveel personen je jouw code verstuurt.

Je hoeft nergens te investeren. Je bepaalt zelf wanneer, op welke manier en naar hoeveel mensen je tegelijk jouw codes stuurt. Codes die we voor jou maken, krijgt je natuurlijk gratis. Vervolgens bepaal je zelf hoeveel tijd je eraan besteedt om de codes met anderen te delen, en hoe je dat eigenlijk doet. Je hoeft geen vooraf bepaald aantal telefoons te maken om de aanbieding naar een bepaald aantal mensen te sturen of het concrete aantal codes te verkopen. Maar, wat zal er gebeuren als je bijvoorbeeld niet zo veel tijd zult hebben om langer de ambassadeur te zijn? Geen probleem! Je bent jouw eigen baas! Je beslist zelf wanneer je vrij neemt.

meer lezen

TEVREDENHEID

Fotoproducten ontwerpen is een deelname aan iemands belangrijkste momenten van het leven.

Een fotoproduct maken betekent het deelnemen aan enkele van de belangrijkste momenten van het leven. Achter elk fotoproduct schuilt een verhaal. Elke afzonderlijke foto doet denken aan een bijzonder moment. Elk fotoboek, elke fotobeker en elke fotokalender is een cadeau voor een persoon van wie we houden. Fotoproducten zijn ideale cadeaus ter gelegenheid van verschillende gebeurtenissen, bijvoorbeeld: bruiloft, wereldreis of geboorte van het kind. Voor elke persoon zijn dit de belangrijkste en de mooiste momenten van het leven. JIJ helpt die momenten te herdenken.

meer lezen

Over ons

Wij zijn in 13 Europese landen.

We bereiden zelfs 17,448 pakketten per dag voor

Hoe werk het?

BEGIN

We zullen een promotiecode voor een bepaald fotoproduct voor je voorbereiden (tot 80% goedkoper dan de prijs op onze website). Heb je hulp nodig bij het verkrijgen van de verkoop of het voorbereiden van materialen (bijv. foto's op Facebook plaatsen)? Maak je geen zorgen! We helpen je graag!

PROMOTIE

Je kunt, op welke manier je wilt, de codes uitgeven (bijv. een beschrijving onder de foto op Instagram, tijdens een ontmoeting met jouw vrienden, op het werk).

WINST

Voor elk gebruik van jouw code krijg je een commissie van 20% op de prijs van het product op de code (meestal is dit ongeveer 2,9E). Je betaalt geen kosten voor ongebruikte codes.

Betaling

Elke maand betalen we je verdiende geld op je account. Controleer op elk willekeurig moment met behulp van een speciaal panel hoeveel codes al zijn gebruikt en hoeveel je heb verdiend.

HEB JE VRAGEN?

Wil je je aanmelden voor het programma? Laat jouw contactgegevens achter. Je krijgt een supervisor toegewezen die al je vragen zal beantwoorden en documenten zal voorbereiden.

Contact met de supervisor is niet bindend. Het is gewoon een gesprek :).