We veranderen voor jullie

by Anna, 10 Jul 2020

Door de pandemie zijn velen van ons thuis gebleven. Veel bedrijven moesten hun productie verkleinen. We zijn echter niet zo gemakkelijk te stoppen.

We zijn net begonnen met het introduceren van verschillende technologische verbeteringen die ons zullen helpen groeien en ons productieproces verbeteren. Hierdoor kunnen we in kortere tijd producten van nog betere kwaliteit aanbieden - allemaal om te voldoen aan de eisen van onze klanten. We werken er hard aan om jullie fotoboeken, fotoalbums, canvasdoeken, prints, mokken en andere producten er perfect uit te laten zien en hun productietijd tot een minimum te beperken.

Net als voorgaande jaren richten we ons op het bepalen van markttrends. We willen niet alleen voldoen aan de groeiende verwachtingen van onze klanten, maar we willen ze ook overtreffen en jullie elke centimeter perfectie kunnen bieden, zowel tijdens het ontwerp van fotoproducten als bij de productie in ons bedrijf.

Elke wijziging of uitbreiding brengt echter tijdelijke ongemakken en we willen jullie hierover informeren. Tot 8 augustus kan de productietijd van onze producten met twee extra werkdagen worden verlengd. Natuurlijk zullen we proberen ons best te doen en het zo kort mogelijk te houden, maar technologische veranderingen zullen dat niet altijd toelaten.

Daarom vragen we vriendelijk om jullie geduld en wij bieden bij voorbaat onze excuses aan voor het eventuele ongemak.