KOOP NU DE CODE - DE CODE IS 6 MAANDEN GELDIG

Meer info

Verzending van:
6,95EUR

Levertijd:
3-4 dagen

Aanbod geldig tot:
28/02/2019

HOE MAAK JE GEBRUIK VAN AANBIEDING?

STAP
Kies een product 
STAP
Klik op " koop de code " en betaal voor de code 
STAP
Kies een van de kant-en-klare sjablonen en begin jouw project te ontwerpen
STAP
Voer jouw code in het winkelmandje in 

Gepersonaliseerde fotokalender 2019

Het is tijd om het nieuwe jaar te beginnen. Wat brengt 2019 met zich mee? Hopelijk alles wat we willen. Stel een doel, en streef er systematisch naar om het te bereiken. Om jouw doel makkelijker te bereiken, plan alles in jouw kalender. We zijn ervan overtuigd dat je met kleine stapjes jouw doel bereikt. Uiteindelijk kun je zeggen: “Ik heb het gedaan! “ :-) 

Dankzij verschillende nieuwjaarsdoelen in jouw kalender te schrijven, blijft jouw motivatie op hetzelfde niveau. Nu aan het begin van het nieuwe jaar lijkt dit makkelijker dan het echt is. Soms ziet er zo uit dat de motivatie in de loop der tijd kleiner is, daarom kan een dergelijke kalender een ideale oplossing voor jou zijn. In onze kalenders kun je de belangrijkste datum markeren: zoals verjaardagen en jubilea en je kun ook de notities  maken. Nu zal je zeker niks vergeten! 

Het moeilijkste wat er is in cadeau geven - is verzinnen wat een persoon wilt krijgen. Set van kalenders 2019 kan perfect zijn, vooral voor die personen, die geen idee voor een cadeau hebben. Set van kalenders met de leukste foto’s is een goede oplossing voor een cadeau voor oma’s of opa’s. Wat belangrijk is, is dat elke kalender in de set anders kan zijn.

Promotiecode voor de kalender kun je binnen 6 maanden gebruiken. Waarom heb je een kalender midden in de zomer nodig?  Voordat je jouw kalender  gaat ontwerpen, moet je nadenken vanaf welke datum die gaat starten. Het aantal pagina’s wordt natuurlijk niet veranderd - je hebt steeds 12 maanden beschikbaar. Gepersonaliseerde fotokalender, die in het midden van het jaar begint, kan ook een perfect cadeau zijn voor koppels die pas getrouwd zijn,  als het cadeau voor het begin van het nieuwe leven.